Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nagyjából mennyi idő letekerni...

Nagyjából mennyi idő letekerni 140 km-t?

Figyelt kérdés
Úgy nagyjából kell a tipp! ;)
2023. febr. 21. 20:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
En a hobbi 30at speciel az ironmanen indulo amstorokre ertettem. Ok edzenek de nem profik. Dolgoznak. Ok kepesek 30ra.
2023. febr. 23. 05:46
 22/25 anonim ***** válasza:

Azt a 140km-et én is abszolválom 30perc alatt mert a kerékpáromon van egy 1300ccm es motor is...

De a kérdésben benne van hogy "letekerni"

Tehát a 2500wattod nem számit..

Igen tud 280-furni a lovam.

2023. febr. 23. 14:23
 23/25 MGéza ***** válasza:
100%
#20: Konkrétan én az outi bringámmal ha tartósan 30 felett tekerek akkor kijön valami 26-28km/ó átlag. Városban, montival sem megyek 25km-es sebesség alatt, mégis 20 köré jön ki az átlag vagy az alá mivel közben kanyarodok, elsőbbséget kell adnom, forgalmi vagy egyéb okból lassítok, ilyesmi. Ilyen dolog ez az átlag, 140km-en hatványozottan érvényes, főleg ha esetleg valaki ismeretlen helyen teker és körülnézés, tájékozódás miatt kénytelen lassítani. Turista csomagokkal vagy anélkül meg ha folyamatosan bámészkodik közben, nem jön ki neki reálisan 14km/ó átlag sem.
2023. febr. 23. 19:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Városban 21az átlagom ha kiköpöm a tüdőm az kereszetződések lámpák közti egyenesben,és bringa úton megyek. De ez nyilván nem tud tartós lenni.

Ha sikon megy mondjuk a Duna parton akkor 20as átlag összejöhet Bp-n kìvül.

2023. febr. 23. 19:11
 25/25 anonim ***** válasza:

#23!

Csak itt az átlag nem a sebességre, hanem a bicajosra vonatkozott. :)

Arra reagáltam, hogy valaki szerint az átlag bicajos nem teker 20 km/h-val.

Az igaz, hogy az átlag- és az utazósebesség között kb. 5 km/h különbség van.

Viszont 140 km-en éppen nem úgy működik, ahogy gondolod. Megnéztem az egyik 172 km-es tekerésemet és visszafelé 24.8-as átlagot mentem, pedig elfáradtam és kicsit el is éheztem a végére. De ilyen távokat nem Budapesten szokás tekerni. Máshol meg alig van lámpa és általában főúton megy ilyenkor az ember, tehát elsőbbsége van, nem kell megállni.

2023. febr. 24. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!