Nagyjából mennyiből csinálják meg szervízben a biciklimet?
Tudom, hogy pontosan nem lehet kiszámolni, csak úgy hozzávetőlegesen érdekelne!
Van egy Mountain bike-om, alkatrész áron vettem. Na most a hibái: egyik váltókar el van törve, másik nem vált egyáltalán, ezeket cseréltetni szeretném (az alkatrészek beszerzését is a szakemberekre bíznám), boedenek rozsdásak, cserélni kell, lánc rozsdás, szintén csere. Ezen felül hibátlan a bringa. Persze átnézetném a többi részét is és a szükséges beállításokat is kérném illetve kenéseket. Arra volnék kíváncsi, hogy ezt nagyvonalakban mennyiből csinálják meg?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Életképes biciklis ezeket mecsinálja maga.
Egyébként meg remélem 50+.
#1 sz0pd le magad.. Esetleg lehet nincs időm szerelgetni mert dolgozom 12 órában, gondolom erre nem gondoltál, de bocsáss meg érte!
Többieknek köszönöm a választ.
#5 3x6 sebességes shimano váltók vannak rajta, pontosan melyik típus azt nem tudom hirtelen, de megnézem nemsoká.
40-50 ezért??
20ból teljes hajtás-váltást lehet venni ilyen kategóriában, 30eFt a lustálkodva is 2 órányi szerelésért? Azért aki ennyit lehúz érte, az igazán me..szhatná az anyját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!