Mit javasolt mondani kerékpár szervizben ha azt szeretném,hogy nézze át,rakja menetkész,jó állapotba a régen karbantartott olcsó bringámat?
Helló!
Nézzed át a bicajomat és kérlek rakja menetkész, jó állapotba.
Köszi.
Esetleg egy árat tudnál mondani mennyibe lesz?
passz mert magamnak szoktam csinálni.
de ha nem vagy teljesen béna magadnak is megtudnád csinálni néhány video megnézése után
20e körül van nagygenerál, teló nélkül.
Ha olcsó a bringád, akkor az alkatrészek sem lesznek hozzá drágák.
De pár pillanat alatt megmondják, hogy pl. kell-e láncot, hátsó sort cserélni. Ha külsőket is, fékbetéteket is cserélni kell, akkor ocsóbb cuccoknál is ráugorhat még 15e, de több nem nagyon.
A szerelő is látja, hogy ez nem egy űrkomp és reálisan méri fel, mit érdemes rá költeni, hogy használható legyen, BIZTONSÁGOSAN.
Mert a biztonság az a pont, ahol nincs kompromisszum.
Csapágykenések, esetleg golyó- és kónuszcserék, kormánycsapágy, bowdenek, bowdenházak, fékbetétek, kábé ennyi, ha nincs más tönkrevágva.
Lánc- és sorcserét csak akkor fog belevenni, ha nagyon ki van nyúlva.
A 20-as plusz alkatrész (az is kb. max. 10-15 eFt) szerintem is jó tipp, már felső határnak.
Hozzám már hoztak tavaszi karbantartásra úgy pacit, hogy kis takarításon, váltó- és lánckenésen kívül csak kis váltó- és fékállítás kellett, annyira rendben volt.
Meg hoztak olyat is, amire megmondtam, hogy ezt megmenteni annyiba fájna, hogy inkább vegyél egy jobb használtat.
MÉH-telepen vasért adnak 30-60 Ft/kg-ot.
Aluért többet.
Már szétszeparálva.
Esetleg meghirdetheted jelképes összegért, kihívásokat kedvelő otthon szerelgetőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!