Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit javasolt mondani kerékpár...

Mit javasolt mondani kerékpár szervizben ha azt szeretném,hogy nézze át,rakja menetkész,jó állapotba a régen karbantartott olcsó bringámat?

Figyelt kérdés
Mit mondjak a szervizesnek ha azt szeretném hogy rendesen vizsgálja át?Gondolom lesz vele rendesen baj. De mégis ilyen esetben mit kellene mondani,hogy nézze át, és hívjon vissza? Nyilván az összes alkatrész gagyi rajta, én csak hajtani akarom erre arra,kis távokra.Kérni kellene egy teljes nagy generált? Ilyen esetben szerintetek,megúszom 60 ezer forint alatt a teljes átnézést,pár cserét,tisztítást,zsirzást?

2021. ápr. 27. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Nézzed át a bicajomat és kérlek rakja menetkész, jó állapotba.

Köszi.

Esetleg egy árat tudnál mondani mennyibe lesz?

2021. ápr. 27. 19:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Ha nekem egy 4 éves Galaxy márkájú nem teleszkópos régen zsírzott,nem nagyon karban tartott bringám szerintetek mennyit fog kérni érte javításra? Mennyi lehet a max határ ha nem túl drága alkatrészek cserél ki rajta?
2021. ápr. 27. 19:32
 3/18 anonim ***** válasza:

passz mert magamnak szoktam csinálni.

de ha nem vagy teljesen béna magadnak is megtudnád csinálni néhány video megnézése után

2021. ápr. 27. 19:37
 4/18 anonim ***** válasza:

20e körül van nagygenerál, teló nélkül.

Ha olcsó a bringád, akkor az alkatrészek sem lesznek hozzá drágák.

De pár pillanat alatt megmondják, hogy pl. kell-e láncot, hátsó sort cserélni. Ha külsőket is, fékbetéteket is cserélni kell, akkor ocsóbb cuccoknál is ráugorhat még 15e, de több nem nagyon.

2021. ápr. 27. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
azt szeretném,hogy nézze át,rakja menetkész,jó állapotba a régen karbantartott olcsó bringámat?
2021. ápr. 28. 07:02
 6/18 Wadmalac ***** válasza:

A szerelő is látja, hogy ez nem egy űrkomp és reálisan méri fel, mit érdemes rá költeni, hogy használható legyen, BIZTONSÁGOSAN.

Mert a biztonság az a pont, ahol nincs kompromisszum.

Csapágykenések, esetleg golyó- és kónuszcserék, kormánycsapágy, bowdenek, bowdenházak, fékbetétek, kábé ennyi, ha nincs más tönkrevágva.

Lánc- és sorcserét csak akkor fog belevenni, ha nagyon ki van nyúlva.

A 20-as plusz alkatrész (az is kb. max. 10-15 eFt) szerintem is jó tipp, már felső határnak.

Hozzám már hoztak tavaszi karbantartásra úgy pacit, hogy kis takarításon, váltó- és lánckenésen kívül csak kis váltó- és fékállítás kellett, annyira rendben volt.

Meg hoztak olyat is, amire megmondtam, hogy ezt megmenteni annyiba fájna, hogy inkább vegyél egy jobb használtat.

2021. ápr. 28. 08:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Nos nekem azt mondták,hogy jobb ha veszek egy újat. Most mit csináljak a meglévővel? Nincsenek már boltok ahol beveszik a bicajt? Csak hirdetni lehet ott meg attól tartok senki sem venné meg mert vinni kéne szervízbe rögtön. Mit tegyek vele?
2021. ápr. 28. 08:47
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha elakarod adni hirdesd meg mint alkatrész.
2021. ápr. 28. 09:02
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
Van egy titkos kifejezés, amitől automatikusan 20% kedvezményt kapsz BÁRMELYIK bringaszervizben, úgy hangzik, hogy "Egyszer szeretnék megdugni egy pingvint".
2021. ápr. 28. 09:22
 10/18 Wadmalac ***** válasza:
40%

MÉH-telepen vasért adnak 30-60 Ft/kg-ot.

Aluért többet.

Már szétszeparálva.

Esetleg meghirdetheted jelképes összegért, kihívásokat kedvelő otthon szerelgetőknek.

2021. ápr. 28. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!