Igaz hogy tovább bírja az alumínium váz élettartama, hogyha gödröknél felállok a pedálra?
Tehát nem ülve megyek bele a gödörbe vagy a rost úton vagy le a patkáról,
,+Mi az amivel vigyázni lehet a vázra hogy sokáig hibamentesem kiszolgáljon
Így is úgy is kibírja a váz. De én személy szerint hülye lennék ülve belemenni gödrökbe. Nem fáj? Mármint neked, nem a bringának.
Komolyabbra fordítva a szót, nem bírja tovább mint egyébként, mert annyit ki kell bírnia. Viszont az igaz hogy kevésbé terheled, hiszen felállva a lábad is teleszkópként működik úgymond. Csillapít az "ütésen".
Ne a váz végett, magad végett állj fel olyankor. Nem olyan jó állandóan seggberúgatni magad, hidd el :)
Azt olvastam valahol,hogy összeadódik az évek során a rázkódás és gyengülhet nagyobb igénybevételnél törhet,ennek ellenére így is túl vannak tervezre 10-20 évre is akár használat függően.
Ezen az elven viszont csak van benne valami mert ha ülve megyek bele a gödörbe jobban igénybe van véve a váz,
Én erre lennék igazán kíváncsi,hogy van e valami abban,hogy álva az öszeadódó erők mivel kevesebbek lesznek később fárad ki az anyag.
#2-es vagyok:
Na akkor vehetjük úgy hogy igen, tovább bírja úgy.
Tovább birja de nem észrevehetően.
Nem fogod tudni,hogy az adott váz mennyivel többet/tovább birja.
Egy jó váz vigyázva kibir 20évet?! És ha 18at bír emiatt tudni fogod? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!