Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen könnyen hajtható...

Milyen könnyen hajtható kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés

Dühítő, hogy a család minden tagja kilométerekkel előrébb jár, (sokszor megállnak, és várnak rám) mint én, ha biciklizni megyünk. 8-10 éves gyerekeim pár tekeréssel elhúznak a következő városig, én meg legnagyobb sebességben is megszakadva erőlködve tekerek, és egy bizonyos sebességnél feljebb nem tudok menni.

Szeretnék egy olyan bicajt, amit nem kell erőlködve tekerni a " gyök kettes" gyorsulásig, és nem csak a kondenzcsíkjukat nézem, mikor a biciklis úton tekerünk...

A 8 évesem egy feleakkora bicóval kétszer olyan sebességre képes, mint én...

A bicóm jelenleg egy kb.30 éves, matuzsálem Hauser Wildcat. Nehéz, mint egy fél disznó, a normál támasztó meg sem fogja, simán maga alá ájul, ha megpróbálom kitámasztani... 🤣

200 e környékéig tudnék árban elmenni.

Legyen gyors, beleszakadás nélkül tudjam a biciklis úton utolérni a kiccsaládot, akiknek középkategóriás Decathlonos biciklijük van...

2023. jan. 12. 09:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Valami országútit.
2023. jan. 12. 10:22
 2/22 anonim ***** válasza:
42%

Gyorsítani az össztömeget kell, az számít, ebből mennyi az izom. Gyorsulás szempontjából majdnem mindegy, hogy egy karbonvázas méregdrága gépet hajt egy kövér ember, vagy egy nehéz, régimódit egy izmos.

Egészségi oldalról már egyáltaln nem mindegy, hogy valaki a bicikliből akar tíz kilót lefaragni, vagy a saját hájából ad le ugyanennyit.

2023. jan. 12. 10:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Jól szórakoztam a kérdésen. :)

Öreg, használt, retro Kettler Alurad. Könnyű, észre sem veszem, hogy tekerek. Az acélvázas, dögnehéz trekkingemet szégyenben hagynám vele. Mondanám, hogy eladó az enyém 30 ezerért, de már nem adom, mert szeretek száguldozni. :)

Viccet félretéve; Valami aluvázas, 28-as vékony kerekű városi vagy gravel, jó áttétellel (utóbbihoz nem értek, csak tudom, hogy számít).

2023. jan. 12. 10:50
 4/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszi szépen az iránymutatást, gőzerővel keresem a lusta dög utódját, amivel utolérem majd a lassan 70 éves anyukámat is...

Ő hívott ugyanis tavasztól biciklizni, és nem akarok szégyenben maradni, mert ha lassabban mennék, már parkoló díjat kéne fizetnem...

2023. jan. 12. 11:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen!

Csak megjegyzem, hogy egy kollégám "öreg motoros" túrabringázó, az Alpokat is megjárta. Egyszer felültettem heccből a Kettlerre, és volt meglepetés. "Ez nagyon megy, tényleg nagyon megy!! Nehogy eladd!!" :)

2023. jan. 12. 11:48
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha a kiscsaládnak megfelel a középkategóriás decathlon, akkor igazából mi még a kérdés?
2023. jan. 12. 11:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az, hogy a dechatlosnos is szégyenben hagyja az ő bringáját.
2023. jan. 12. 12:07
 8/22 A kérdező kommentje:

Egyszerűen az a kérdés, hogy ugye mégsem vehetek gyerekbiciklit. Felnőtt kategóriában ebben az árban meg ott nincs tapasztalatunk, és nem csak a Decathlon létezik. (Párom biciklije meg nem volt anno ott túl olcsó, és nekem most ennyi a keret.)

Úgyhogy ebben az árkategóriában vártam ötleteket " Kétkerekű Veyron" jeligére...

2023. jan. 12. 12:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
jól karbantartott használttal lehet, hogy jobban jársz. Sok helyen garanciát is adnak rá, mert beállítják, szervizelik a bringát.
2023. jan. 12. 12:23
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

Decathlonban 100ezer környékén már tűrhetőt kapsz ha fentebb mennél az árral egy KTM trekking vagy cross trekkinget vennék.

Használtan,újszerű simán van 200ezerért.

2023. jan. 12. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!