Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Schwinn-Csepel Magnum kerkékpá...

Schwinn-Csepel Magnum kerkékpár mennyire ajánlott?

Figyelt kérdés
Schwinn-Csepel Magnum mennyire ajánlott napi használatra? Jelenleg egy Neuzer Nelson-t acél vázast használok de elrohadt 3 évi tartós használat során ahogy olvasgattam és mondták alu vázas vagy karbon vázassal kellene próbálkozni.100.000-nál többet nem szeretnék költeni új kerékpárra használtat nem szeretnék venni mert ami ebben az ársávban van az van rá írva hogy frissen karbantartott arra kb. még a felét rá kell locsolni.Nem terepezésre venném hanem napi használtra főként aszfaltra 10km-s ingázásra munkába járásra boltba járás stb..

#Csepel magnum #aluvázas
2022. dec. 11. 13:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#20 köszönöm
2022. dec. 23. 09:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Használt régi verdák mindig problémások , sokatvkell költeni vagy cserélni javitani kell a dolgait vagy fejleszteni mert elavult holmis . Új cucc garanciás bejáratós . Tudom mert 2szer megleptem hogy 60-80 ezret tettem beléjük, egyedi klassz de akkor is 15 és 30 évesek.
2022. dec. 23. 13:10
 23/23 A kérdező kommentje:
#22 Tisztában vagyok vele szervíz át nézte be állította zsirozta, centírozta. Egyedül a fék pofák lettek le cserélve a szál szakadt gumikkal. Azaz azt a törődést kapta meg amit 15 éve nem. De hidd el hasonló kerékpárra nincs pénzem újonnan ami 200-300.000 körül mozog. Ha lesz jobb választás a Neuzer-Csepel-Koliken-Decathlon kerékpár vonalatól akkor veszek. De így is ami fiatalabb tőle és drágább használtan ugyanezt rá kellene költeni és akkor már ennyi erővel az említett négyest közül is lehetne választani
2022. dec. 23. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!