Schwinn-Csepel Magnum kerkékpár mennyire ajánlott?
Figyelt kérdés
Schwinn-Csepel Magnum mennyire ajánlott napi használatra? Jelenleg egy Neuzer Nelson-t acél vázast használok de elrohadt 3 évi tartós használat során ahogy olvasgattam és mondták alu vázas vagy karbon vázassal kellene próbálkozni.100.000-nál többet nem szeretnék költeni új kerékpárra használtat nem szeretnék venni mert ami ebben az ársávban van az van rá írva hogy frissen karbantartott arra kb. még a felét rá kell locsolni.Nem terepezésre venném hanem napi használtra főként aszfaltra 10km-s ingázásra munkába járásra boltba járás stb..#Csepel magnum #aluvázas
2022. dec. 11. 13:58
1/23 anonim válasza:
Semmilyen új kerékpár nem ajánlott ebben az árkategóriában. De legalább ne MTB-t nézz, ha már ingázásra kell! Trekking, cross trekking sokkal alkalmasabb ilyen célra.
2/23 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz egy jó használt bicóval. És nem kell félni az acéltól sem. Én nem tudom az a Neuzer mit csinált, hogy ilyen hamar megette a rozsda, de egy acél váznak nagyon tartósnak kéne lennie. Hát teli van az ország 30-40 éves kiváló állapotú acélvázas bicókkal... És sokkal kényelmesebb mint az alu, nem ráz szét annyira, kevésbé érzed az úthibákat.
3/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Trekking meg a Cross Trekking kiesik a keretemből. Mert amire van az alatt csupa ismeretlen márkájú kevésbé jól felszerelteket kapok pl. Pegazus, Hercules stb.
2022. dec. 12. 05:20
4/23 anonim válasza:
Egyrészt a márkanév nem jelent semmit ebben a kategóriában, másrészt a Pegasus és a Hercules is jó névnek számít trekkingben. Ennél a Csepelnél nagyon már nincs lejjebb felszereltségben, csak a gagyi kínai, vagy a váltó nélküli bringák.
5/23 A kérdező kommentje:
De hogy nem Koliken pl.
2022. dec. 12. 07:13
6/23 anonim válasza:
A Koliken pozitív vagy negatív példa lenne? Mert sehol nincs a Herculeshez képest. Csak az alsó kategoriában gyártanak.
7/23 anonim válasza:
Meg fog vele gyűlni a bajod. És mivel napi használatban van,ezért elég idegesítő lesz,hogy folyton van valami vele.
Amúgy mi bajod a használttal? :)
8/23 A kérdező kommentje:
Sokat kellene rá költeni mert amire rá van fogva hogyan frissen szervizelt stb. Annak is baja van. Pl. Nem monoblokkos, olyan repedt a gumik mint az alföld szárazság idején görbe küllők és még tovább. Trekking esetén mik az ajánlott márkák használtan? Mert olyanokat is találtam amiről azt sem tudtam hogy létezik.
2022. dec. 12. 09:00
9/23 anonim válasza:
Nem értem azokat, akik ilyen sokat használják a biciklit, miért akarnak pont ezen spórolni. Bele kell nyúlni a zsebbe, és venni egy normálisat.
10/23 anonim válasza:
Mondjuk mer nem olyan mély a zsebe hogy jobban belenyúljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!