Schwinn-Csepel Magnum kerkékpár mennyire ajánlott?
#Csepel magnum #aluvázas
Konkrét márkát nem tudok mondani. De ha olyat veszel ami ráköltős, akkor vegyél olcsóbban. Meg kell nézni mit veszel, nyilván ne vegyél meg a max keretedért egy olyat, amire még költeni kell
Vagy ami mégjobb. vannak szervizek amik árulnak általuk felújított bicikliket, és ezekre még garit is vállalnak.
2022. dec. 12. 15:18
Ő pl jó bringákat árul, szinte bármelyikkel jobban jársz. sokszor még az eredeti gumi van rajtuk,az viszont cserés. [link]
Illetve a XI. kerületeben tudok több szervizt, ahol árulnak használt bringákat garival.
2022. dec. 12. 15:50
Mi a baj a Herculessel pl? Nem tudom, most milyen bringákat gyártanak, de a retro gépeik még most, 30-40 évesen is jóknak számítanak.
Azt én sem értem, mitől rohadhatott el a Neuzer 3 év alatt?? Az én régi acélvázas biciklim 20 év után sem rozsdásodott.
2022. dec. 12. 19:43
Napi 10 km-re szinte kizárt, hogy ne találnál már 30-40 ezer körül is jó állapotú használtat.
2022. dec. 12. 19:48
Mivel napi közlekedési eszköz, ezért a lényeg szerintem a megbízhatóság, de azért az sem baj ha kényelmes. A 30-40 talán kevés, de szerintem olyan 80 körül simán lehet használtan nagyon jót venni erre a célra. Nekem erre pl egy vintage outim van, 80 rongyból meg volt az is felújítással együtt, városi szaladgálósnak tökéletes.
2022. dec. 12. 19:58
16/23 A kérdező kommentje:
Muddyfox Tempo 300 arról mi a véleményetek?
Akciósan Capriolo Quest Explorer 36os 8o ezer Sunrise 28as trekking 100 ezer a Kerékpárcityn ....
2022. dec. 22. 19:50
173 pótlás mindkét típus 622-28as , 80 körül de 100 ért is jobbak mint a legtöbb gagyi és 26os .
2022. dec. 22. 19:55
19/23 A kérdező kommentje:
#17,#18 köszönöm azóta a jófogáson vettem egy osztrák turkálós trekkinget KTM Life Sport 28 sebességes kerékpárt igaz kicsit vihar vert az aluváza elvégre 15 éves cserébe olcsóv volt 69.000 házhoz szállítással és még rá locsoltam úgy 40.000-t összesen szervíz és más számomra kényelmi extrákkal és lett egy tönk frankó használható kerékpárom.Igaz a kormányt később át kellene építettni 1 col menetről A-Headra elvileg lehetséges mert mindent lehet érezni így de azonkívül teljesen élhető. Ennyiért semelyik belép kateegóriás MTB/Trekking nem tudja ezt mind ez.
Gratula az új bicóhoz, szerintem okos döntést hoztál. :)
2022. dec. 23. 09:05
Kapcsolódó kérdések: