Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen spinning kerékpárt...

Milyen spinning kerékpárt (pl. márka, ár kategória stb.) ajánlott venni otthoni használatra?

Figyelt kérdés

Amatőr, otthoni sportoláshoz szeretnék venni egy spinning kerékpárt. Viszont rengetegféle van és nem tudom, hogy milyet válasszak vagy mik lennének a fontos paraméterek. Inkább olcsóbb (max. 150ezer) kategóriában gondolkozom, vagy akár használtan is vásárolnék egyet. Viszont nem tudom, hogy az árakat tekintve itt mi a “biztonságos” vásár, mert elég nagy a szórás. Nekem igazából nem fontos, hogy mindenfélével fel legyen szerelve, csak tényleg használható legyen, masszív és bírja. 170 cm magas vagyok és 70 kg, tehát ezzel kompatibilis legyen (pl. ekkora magassághoz nem tudom milyen méret kényelmes).

Ha konkrét terméket nem is, de örülnék, ha tudnátok mondani picit egy-egy megbízhatóbb márkát vagy akár üzletet, ahol be lehet szerezni. Köszönöm szépen!

2021. jan. 20. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább egy bringát vennék és egy görgőt.
2021. jan. 21. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezen is gondolkoztam, de annyira nem szimpatikus megoldás. A biciklik is elég drágák, illetve szerintem nagyobb helyet is foglalna.
2021. jan. 21. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A görgő összecsukható, megy az ágy alá.

15 fok felett viszont biztos, hogy inkább kimész tekerni.

2021. jan. 21. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Én kifejezetten benti megoldást szeretnék, spinracing órákra jártam és ezt szeretném folytatni. Úgyhogy nem szeretnék kint tekerni, soha nem szerettem, mikor volt biciklim sem használtam.
2021. jan. 21. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
mali lg 4
2021. jan. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!