Erre a kerékpárra érdemes beruházni városi, és emelkedős használatra?
Elsősorban városba, munkába járáshoz kéne. Nagyon fontos szempont, hogy könnyen irányítható, és villámgyors lehessek vele. Állítólag a minőségi kerékpárok 150-től indulnak, tehát ezért is gondoltam, hogy az általam kiszemelt már hosszútávon is helytálló:
Ezzel lehet gyorsan közlekedni? Márkát egyébként nem ismerem, csak a Kellyst és a KTM-et.
Ez egy MTB. Terepre való, nem városba és aszfaltra.
Vegyél egy crosstrekkinget, trekkinget, fitnesst, vagy outit.
Azt az 1-2kilogrammot nem nagyon fogod megérezni, hacsak nem vagy sportoló, még emelkedőn sem. Ezekkel nem leszel villámgyors, ha az akarsz lenni, outit vegyél. Persze montinál gyorsabb leszel. De outihoz is kell valaki, aki hajtja.
Munkába járáshoz nem ajánlanék ilyen drága bicajt, csak ha van vmilyen elszeparált tároló, vagy ilyesmi.
Nézek majd valamit, ami megfelelne neked.
Én ezt találtam. 8km a táv a munkába, ezért is lenne fontos, hogy hamar odaérjek, viszont nagyobb távokat is megtennék vele, városon belül is. Győr nem éppen pici.
Elég jó kis bicó... De azt vedd fontolóra, hogy nem biztos, hogy jó ötlet egy CUBE márkanévvel ellátott, 350ezres bicót kint hagyni a munkahely előtt...
Meg persze magától ez sem fog menni. Városban lámpák, kereszteződések vannak, kevésbé jön ki az előnye, mintha megállás nélkül mennél végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!