Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora eséllyel ismerhet fel...

Mekkora eséllyel ismerhet fel az illető, ha újra meglát brigával?

Figyelt kérdés
Az eset úgy zajlott le, hogy lejtőn mentem lefelé kb 40-nel és előttem volt egy parkoló autó az út szélén, ketten még el tudtak mellettem menni biztonságosan, a harmadik pedig gondolkodás nélkül (Jelzésem ellenére, plusz élből előtte voltam) a gázra lépett és kicentizett, amitől én megijedtem és ráordítottam (el kell ismernem, hogy sajnos nem szép szavakat használtam), erre ő megállt és életveszélyesen megfenyegetett mire én otthagytam, azután jött a hajsza, ugyanis nem kis lendülettel utánam eredt, üvöltözve, hogy meg fog ölni, szerencsémre meg tudtam előle lógni, mert le tudtam térni az útról, így nem tudott követni. Mekkora eséllyel jegyezhette meg? Konkrétan most minden kedvem elvette az eset a bringázástól, félek, hogy felismeri és megint vérszemet kap..
2022. dec. 4. 00:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Aki nem bringázik, annak minden bicikli, minden mez, minden bukósisak ugyanaz.
2022. dec. 5. 00:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Vagyis ha holnap elindulok biciklivel munkába, nem kell arra számítanom, hogy összefutok vele és rám húzza a kormányt?
2022. dec. 5. 00:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha gyalog lett volna konfliktusod, akkor ki sem mennél az utcára?
2022. dec. 5. 02:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Na most ezzel megfogtál.
2022. dec. 5. 02:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból tudom,hogy jóesélyel ha szembe menne veled az utcán akkor sem ismernefel.

És te sem ismernédfel őt.

2022. dec. 5. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek. Át tudom érezni a helyzetet, nekem is elmegy a kedvem még az élettől is amikor egy ilyen barommal találkozom. Sajnos én is utánuk szoktam ordítani. Sajnos van kinek, rengetg hülye van akik direkt szivatják a kerékpárosokat. Szerencsére én még eddig megúsztam azt, hogy utánam jöjjenek, de nagyon félek, hogy így járok, mert nem tudom már visszafogni magam. Egyszerűen elegem van abból hogy nem lehet normálisan kerékpározni kb sehol. Ha volt kamerája akkor persze vissza tudja nézni hogy ki vagy, hogy néztél ki, de nem biztos, hogy megjegyzett, lehet ő - akarom mindani ez - mindenkivel ilyen.
2022. dec. 5. 19:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem volt kamerája, szakadt régi Suzuki Swifttel volt. Én ebből most megtanultam azt, hogy inkább elengedem, lerendezem valahogy magamban, vagy legalább tényleg a káromkodást kerülöm. Viszont egyelőre telefonon, de később rendes sisakkamerával venni fogom az útjaimat, és a kritikus helyzeteket utólag bejelentem a hatóságnak rendszám alapján. Ha jól tudom lehet névtelenül is feljelentést tenni.
2022. dec. 5. 19:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Ja azt hittem ilyen béjemwé ikszhetes és a hozzá tartozó kopaszg.állat volt :D

Akkor ez csak simán ostoba proli g.állat...

Közúti veszélyeztetés miatt tehetsz fejelentést. De ha ilyen beteg állat módjára viselkedett, akkor garázdaságért is. Ha szerencséd van, akkor feltételesen volt szabad lábon, úgyhogy le is ültetik. :D

2022. dec. 5. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Telefonnal nem tudsz értékelhető felvételt készíteni.

De ha teszel a sisakra egy régi GoPro-t vagy Sjcam-et, akkor már eleve nem fognak leszorítani, mert látják a kamerát.

Régi alatt -3 generációt értek, amelyek már megfizethetők és jó a képük is.

2022. dec. 5. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha másik ruhában leszel, és a bringádon nincs valami jellegzetesség ami egyértelműen feltűnik, akkor minimális az esélye h felismerjen.

Gondolom sisak van; esetleg abból is vegyél egy másmilyen színűt, formájút.

2022. dec. 5. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!