Mennyire fontos a karátmérőnél, hogy az illető milyen magas?
Én 185cm 74kg vagyok 35-ös bicepsszel. Hát kb. olyanok a kezeim mint egy bot, pedig anno 26 centisről kezdtem el felhozni :DDD
Tiszta tömegnövelést alkalmaztam, vagyis alacsony tzs-m van.
De ismerek 35 centis karátmérőjű egyéneket, akiknek sokkal látványosabb, nagyobbnak tűnik a karjuk, csak 5-10 centivel alacsonyabbak... Ráadásul kicsit zsírosabbak is talán.
Nekem igen hosszúak a végtagjaim, ez azt jelenti, hogy nagyobb átmérőt kell elérjek, mint mások, hogy normálisan mutasson?
A 35 cm kizárt, hogy ÁTMÉRÖ legyen, legfeljebb körméret lehet!
Emellett természeesen függ a kar hosszától is, hogy azonios vastagság milyen optikát mutat.
Mcmillan is ha jól tudom 185cm?
És hát nem jut előre az olympián nagyon...
Lehet a magasságának is koze van ehhez?
Mivel magasabb embereknek hosszabbak a végtagjaik ezért nem annyira látványos pl egy 35 centis kar. Alacsonyabbakon azért is látszik jobban, mert ugy rövidebbek a végtagok.
Viszont egy magassabb emberen pl egy 45-50 centis kar elég látvanyos tud lenni és amikor egy ugyancsak izmos de alacsonyabb ember mellé áll, akkor az alacsonyabbik eltörpül mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!