Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos hogy az illető milyen márkas ruhába jar?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 20:36
2/11 bit123bit válasza:
Nálam ez egyáltalán nem fontos 17/F
3/11 anonim válasza:
Semennyire nem fontos számomra letojom,hogy milyen ruhába jár számomra nem attól lesz valaki ha márkás ruhába jár!Attól még,hogy valaki nem márkás ruhába jár lehet jó ember aranyos és cuki.
4/11 anonim válasza:
Számomra fontos így próbálok divatosan, az viszont hogy ki mit hord hidegen-hagy.
5/11 anonim válasza:
Pont les*arom hogy milyen ruhában vagy. A lényeg hogy legyen rajta és ennyi. Nem? Bár ha valakinek nincs iPhone-ja akkor az már nem is ember nem igaz? :D (nem szó szerint értendő ;). ) 14/L
8/11 anonim válasza:
Valamennyire igen, pl nekem nincs pénzes családom és a suliban van egy srác aki csupa drága cuccokban járkál, nem is mernék bepróbálkozni nála mert teljesen más réteg. Ó gazdag család gyermeke én szegényé.
9/11 anonim válasza:
Nem fontos elég ha van valakinek stílusa ennyi bőven elég.
10/11 anonim válasza:
Az nem fontos, de ha valaki azt írja/mondja, hogy ruhába jár ruhában jár helyett azt nagyon le tudom nézni ezért. A ruhába belebújunk és akkor a ruhában leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!