Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha kocsival visz titeket egy fiú, nektek az ár és a presztízs a fontos, vagy az illető vezetési stílusa?
Vezetési stílus.
Ha Ferrarival mennél,viszont sokszor használnád a féket és vadul kanyarodnál nem lehetne belőled pozitív vonatkoztatásokat levonni.
Muszáj egy idézettel nyitnom: "A férfiembert a Wagon R+ praktikussága fogja lehengerelni, a csajokat meg a bociszemek."
Ès folytatnám egy másikkal:"Szokás mondani, hogy a Wagon R+ a kétezres évek Trabantja"
Ès zárásként:"Ha léteznek autós ellentétek, a Wagon R+ a BMW Gran Coupé kifordított párja. Nulla presztízse van, ezen nincs mit szépíteni"
Ezzel körül is írtam kb mindent..
Nem tudom neked milyen van,de a legdurvább Wagonr kemény 93 lóerővel majd 13 s akatt kocog 100-ra, a végsebessége 160 km/h..ha te ebből ki tudsz nyomni bármit is,én leborulok..
Hát ha már valaki autóval visz, akkor kb. hálát érzek amiért volt olyan kedves engem furikáztatni. És ennyi.
Az egy nagyon figyelmes és rendes dolog, ha elvisz valaki az uticélomhoz. A vezetési stílus csak annyiban mérvadó, hogy ne okozzon balesetet, és élve, minimális kockázattal vezessen. (igen én a biztonságos típus vagyok, aki a száguldozást csak a Need For Speed-ben szereti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!