Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek, hogy a társatok hasonló gondokodású legyen? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
A közös értékrend nekem alap, nem is erről kérdezek. Arra a különbségre gondolok, hogy vannak, akik nagyon mélyen szeretik átgondolni a világban lévő dolgokat, érdeklődőek és nyitottak soksok dolog felé (politika, tudomány, egyéb). Vannak, akiket ezek a dolgok kevésbé érdekelnek. Nem azt mondom hogy semennyire, csak hogy nem töltenek olyan sok időt az ezekről való elmélkedéssel. Szerintetek lehet kapcsolat két olyan ember között, aki közül az egyik nagyon érdeklődő és mély megfogalmazó (hangos) srác, a másik pedig egy ilyen dolgokban nem annyira mélyen gondolkodó (csendes) lány? Vagy ez még nem "válóok"?2015. dec. 29. 18:15
1/18 anonim válasza:
En zuhany alatt sokszor azon gondolkozok, hogy a feudalis japanban a samurai-ok vajon hasznaltak katana+wakizashi kombinaciot vagy katana+katanat? Ez egy porfikt hely az en problemam megvalaszolasara
2/18 A kérdező kommentje:
... remélem lesz olyan is, aki nem vicceli el :D
2015. dec. 29. 18:27
3/18 anonim válasza:
Az értékrend tekintetében nem árt a hasonlóság. Amúgy az általad említett témákban viszonylag érdeklődő vagyok, ám még egy barátnőm se volt, akivel ilyen dolgokban érdemi beszélgetést lehetett folytatni. Ettől még persze működött a kapcsolat, tehát ez nem volt alapfeltétel. Az ilyesmit inkább a tesómmal vagy esetleg egy-két barátommal tárgyalom meg...
5/18 anonim válasza:
Nekem fontos. De van akinek nem annyira, és egyáltalán nem "válóok" :)
Ha jól kijöttök, igazából az a lényeg. Mindenki szeret valamin gondolkodni, van kedvenc témája, amíg a másikat érdekli a gondolatmeneted és tudsz neki mesélni erről, még ha ő nem is annyira tud hozzászólni, addig szerintem nincs gond.
6/18 anonim válasza:
Most akkor hangos-csendes, vagy mélyen gondolkodó-felületes? Szerintem fontos a hasonló gondolkodás, értékrend, de nem kell, hogy minden tekintetben lefedjék egymást az érdeklődési körök.
7/18 A kérdező kommentje:
hangos+érdeklődő ÉS csendes kevésbé érdeklődő/felületes/
2015. dec. 29. 18:36
8/18 A kérdező kommentje:
A csendes hallgatja a hangos gondolatmeneteit, de nem tudom, mennyire érdekli...:D
2015. dec. 29. 18:37
9/18 anonim válasza:
Attól, hogy csendes,témában, még lehetnek gondolatai a témában,csak lehet még nem tart ott a kapcsolat, hogy ki merje fejteni.
10/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De vannak, akik tényleg nem szeretnek annyit "elmélkedni" dolgokon. Soknak gondolják. Kérdés az, hogy egy ilyen ember elviseli-e a másiknak a "pofázásait".
2015. dec. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!