Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos nektek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek, hogy a társatok hasonló gondokodású legyen? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
A közös értékrend nekem alap, nem is erről kérdezek. Arra a különbségre gondolok, hogy vannak, akik nagyon mélyen szeretik átgondolni a világban lévő dolgokat, érdeklődőek és nyitottak soksok dolog felé (politika, tudomány, egyéb). Vannak, akiket ezek a dolgok kevésbé érdekelnek. Nem azt mondom hogy semennyire, csak hogy nem töltenek olyan sok időt az ezekről való elmélkedéssel. Szerintetek lehet kapcsolat két olyan ember között, aki közül az egyik nagyon érdeklődő és mély megfogalmazó (hangos) srác, a másik pedig egy ilyen dolgokban nem annyira mélyen gondolkodó (csendes) lány? Vagy ez még nem "válóok"?
2015. dec. 29. 18:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A közös célok az nagyjából alap.

A közös érdeklődés már kevésbé, mindenkinek van valami ami jobban érdekli, de mindkét fél el tudja fogadni és a másikkal együtt csinálni beszélni róla ha a másikat szereti.

Mindkét fél taníthat valami újat a másiknak.

2015. dec. 29. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Gondolom eddig is "elviselte". :)
2015. dec. 29. 18:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Szívesen meghallgatja a másikat, de egy idő után lehet, hogy túl sok
2015. dec. 29. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Fontos a hasonló gondolkodás, de ha látom, hogy untatom a másikat, akkor próbálok témát váltani, olyat, amiről mindketten szeretünk beszélgetni. Egy jól működő kapcsolatban szerintem ez alap.
2015. dec. 29. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Én csak olyan pasikkal tudok összejönni,akikkel tudok értelmes dolgokról elmélyülten beszélgetni:) Ha azt látom rajta,hogy őt ez nem érdekli és csak hallgatja,úgy érezném,mintha untatnám:D Ilyen pasikkal max pár randiig megyek el,utána úgyis látom,hogy nem leszünk egy hullámhosszon:D
2015. dec. 29. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez még nem válóok, biztos van véleménye a témáról, csak hagy érvényesülni téged. Én is ilyen vagyok, szeretek hallgatni, ha a másik meg alapból beszél, még nem unom. Egyszer úgyis szóhoz hagy jutni, úgy vagyok vele. Sőt engem megnyugtat, ha egy férfi sokat beszél.
2015. dec. 29. 22:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És fordítva: csendes srác-hangos nő?

2015. dec. 30. 01:31
 18/18 A kérdező kommentje:
... természetesen a mélyen gondolkodós dolgot is hozzátéve, csak itt a lány az, aki világmegmentő gondolatokat fogalmaz meg.
2015. dec. 30. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!