Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha kocsival visz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha kocsival visz titeket egy fiú, nektek az ár és a presztízs a fontos, vagy az illető vezetési stílusa?

Figyelt kérdés
Én egy Suzuki Wagonr-t használok, szépen, egyenletesen, finoman is tudom használni mint egy igazi sofőr, de ha kell a szart is kinyomom belőle.
2016. jan. 28. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7es vagyok,kérdező,nem sértèsnek szántam amit írtam,egyszerűen csak gondoltam ezek az idézetek szépen körül írják az autót. Amúgy igazad van,praktikus(emiatt lett megalkotva)..a városban kifejezetten előnyös,mert könnyű vele parkolni ès bírja ezeket jó minőségű városi utakat. Csak nekem rossz emlékeim vannak,ennyi..
2016. jan. 28. 22:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Semmi probléma nem volt vele eddig, 140 ezer van benne.
2016. jan. 28. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:
A vezetési stílus. Legyen előzékeny a többi közlekedővel, ne váltogassa másodpercenként a sávokat, tartsa be a szabályokat, ne parkoljon tilosban.
2016. jan. 28. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!