Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora eséllyel ismerhet fel...

Mekkora eséllyel ismerhet fel az illető, ha újra meglát brigával?

Figyelt kérdés
Az eset úgy zajlott le, hogy lejtőn mentem lefelé kb 40-nel és előttem volt egy parkoló autó az út szélén, ketten még el tudtak mellettem menni biztonságosan, a harmadik pedig gondolkodás nélkül (Jelzésem ellenére, plusz élből előtte voltam) a gázra lépett és kicentizett, amitől én megijedtem és ráordítottam (el kell ismernem, hogy sajnos nem szép szavakat használtam), erre ő megállt és életveszélyesen megfenyegetett mire én otthagytam, azután jött a hajsza, ugyanis nem kis lendülettel utánam eredt, üvöltözve, hogy meg fog ölni, szerencsémre meg tudtam előle lógni, mert le tudtam térni az útról, így nem tudott követni. Mekkora eséllyel jegyezhette meg? Konkrétan most minden kedvem elvette az eset a bringázástól, félek, hogy felismeri és megint vérszemet kap..
2022. dec. 4. 00:19
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%

Igazából maga a tény hogy kicentizett, és te elkezdtél vele ordibàlni, teljesen jogos a felháborodosá a másik embernek, és nyilván neked is.

Bár ilyenkor azért igyekezz elkerülni a csúnya beszédet, mert mint minden ember valszeg ő is ez miatt kaphatta fel a vizet.

Na de…. Nem várhatod el a másiktól hogy te úgy beszélhetsz vele mint egy kutyával, és ő meghunyászkodva rálép gyengén a gázra, és bocsánatot kér, nem ebben a világban élünk.

Ha sötét volt, nem hiszem hogy lesz legkozelebb, de ha esetleg mégis, akkor szépen ahogy ő is, te is megfenyegeted hogy ha nem áll le, feljelented a rendszáma alapján. Mert azért akármennyire ideges valaki, egy idegen embert nem fenyegetünk meg halálosan.

2022. dec. 4. 00:53
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Bringázz mindig kamerával, és ne küldd el az anyjába, hanem hívj rá rendőrt, vagy utólag jelentsd fel a felvétel birtokában.
2022. dec. 4. 01:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4 az értelmes választ. Nem volt sötét, világosban történt az eset ezért is tartok egy újabb találkozástól. Persze az én hozzáállásom sem volt helyénvaló ezt igazolom, de szerintem akkor sem az a megoldás, hogy életveszélyesen megfenyegetem és elkezdem üldözni autóval a másikat.. Visszakiabált volna valamit vagy ha le is állunk vitázni le lehetett volna tisztázni az én megnyilvánulásomat is és mehetett volna mindenki dolgára.
2022. dec. 4. 01:07
 4/22 A kérdező kommentje:
#5 ez jó ötlet, venni fogok egy sisak kamerát, bár most egy darabig nem nagyon merek bringára ülni..
2022. dec. 4. 01:08
 5/22 anonim ***** válasza:
55%

68,019%

+-5%

2022. dec. 4. 08:24
 6/22 MGéza ***** válasza:

Ha látta rajtad kívül valaki akkor simán fel is jelenteném: Egyértelműen elsőbbségadási szabály szegett, ezzel a testi épségedet veszélyeztette.

Más kérdés hogy neked sem kell üvölteni, de ki tudja, más mit cselekedett volna abban a szituációban, sokkot, életveszélyt mindenki máshogy reagál le.

Ha legközelebb találkoztok, próbálj higgadt maradni, esetleg próbáld felhívni szíves figyelmét a szabályokra, végül is neki ugrott volna a jogsija vagy adott esetben felfüggesztettet kap ha veled történik valami. Elsőbbség nem csak a gépjárműveknek jár, a forgalmat felmérni meg elindulás előtt kötelező, a felelősség 100%-ban az övé lett volna.

2022. dec. 4. 10:22
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy látta e valaki, a rendszámát, de még az autóját se tudtam megjegyezni, csak azon voltam hogy meglépjek.
2022. dec. 4. 18:16
 8/22 anonim ***** válasza:

Ilyenkor ő tudja, hogy hibázott és majdnem megölt. Amikor ráordítasz, akkor ellenáll, tagadja magának is a valóságot.

Én már többször utána mentem autósoknak és megkérdeztem, hogy látott-e. Mindig az volt a válasz, hogy szemükbe sütött a nap. Ami totál kamu, tudom, honnan jött a fény.

2022. dec. 4. 19:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen azt nem is vártam el az én megnyilvánulásom után hogy majd békésen tovább megy, de most kb fel se merek ülni a bringára mert ha meglátnak és felismernek lehet tényleg lesodornak az útról..
2022. dec. 4. 19:47
 10/22 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd máson vezeti le, mást fog leszorítani szándékosan...
2022. dec. 5. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!