Mekkora eséllyel ismerhet fel az illető, ha újra meglát brigával?
Igazából maga a tény hogy kicentizett, és te elkezdtél vele ordibàlni, teljesen jogos a felháborodosá a másik embernek, és nyilván neked is.
Bár ilyenkor azért igyekezz elkerülni a csúnya beszédet, mert mint minden ember valszeg ő is ez miatt kaphatta fel a vizet.
Na de…. Nem várhatod el a másiktól hogy te úgy beszélhetsz vele mint egy kutyával, és ő meghunyászkodva rálép gyengén a gázra, és bocsánatot kér, nem ebben a világban élünk.
Ha sötét volt, nem hiszem hogy lesz legkozelebb, de ha esetleg mégis, akkor szépen ahogy ő is, te is megfenyegeted hogy ha nem áll le, feljelented a rendszáma alapján. Mert azért akármennyire ideges valaki, egy idegen embert nem fenyegetünk meg halálosan.
Ha látta rajtad kívül valaki akkor simán fel is jelenteném: Egyértelműen elsőbbségadási szabály szegett, ezzel a testi épségedet veszélyeztette.
Más kérdés hogy neked sem kell üvölteni, de ki tudja, más mit cselekedett volna abban a szituációban, sokkot, életveszélyt mindenki máshogy reagál le.
Ha legközelebb találkoztok, próbálj higgadt maradni, esetleg próbáld felhívni szíves figyelmét a szabályokra, végül is neki ugrott volna a jogsija vagy adott esetben felfüggesztettet kap ha veled történik valami. Elsőbbség nem csak a gépjárműveknek jár, a forgalmat felmérni meg elindulás előtt kötelező, a felelősség 100%-ban az övé lett volna.
Ilyenkor ő tudja, hogy hibázott és majdnem megölt. Amikor ráordítasz, akkor ellenáll, tagadja magának is a valóságot.
Én már többször utána mentem autósoknak és megkérdeztem, hogy látott-e. Mindig az volt a válasz, hogy szemükbe sütött a nap. Ami totál kamu, tudom, honnan jött a fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!