Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora eséllyel ismerhet fel...

Mekkora eséllyel ismerhet fel az illető, ha újra meglát brigával?

Figyelt kérdés
Az eset úgy zajlott le, hogy lejtőn mentem lefelé kb 40-nel és előttem volt egy parkoló autó az út szélén, ketten még el tudtak mellettem menni biztonságosan, a harmadik pedig gondolkodás nélkül (Jelzésem ellenére, plusz élből előtte voltam) a gázra lépett és kicentizett, amitől én megijedtem és ráordítottam (el kell ismernem, hogy sajnos nem szép szavakat használtam), erre ő megállt és életveszélyesen megfenyegetett mire én otthagytam, azután jött a hajsza, ugyanis nem kis lendülettel utánam eredt, üvöltözve, hogy meg fog ölni, szerencsémre meg tudtam előle lógni, mert le tudtam térni az útról, így nem tudott követni. Mekkora eséllyel jegyezhette meg? Konkrétan most minden kedvem elvette az eset a bringázástól, félek, hogy felismeri és megint vérszemet kap..
2022. dec. 4. 00:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Hát a bringám elég egyedi, igazából egy felújított MTB egyedi, de nem extrém matricázással (karbonmintás vázmatrica), talán ami jellegzetes a túratáska rajta, környékemen nem láttam még más biciklin túratáskát, persze az nem jelenti azt, hogy másnak nincs. Ruházat semmi extra, végkony fekete kabát, fekete melegítő, a sisak is fekete, meg maszkot hordok így télen, illetve rajtam mindig van láthatósági mellény, amit szintén kevés emberen látok.
2022. dec. 6. 01:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Amikor felb@szott aggya üvöltesz hogy" megöllek b@zdmeg" akkor nem figyeled hogy nézki a másik.
2022. dec. 6. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!