Mennyit keresnek azok, akik 6-800 ezer forintért vesznek kerékpárt maguknak? Vagy egy millióért?
Egy 600-800ezres bringa egészmásra jó mint a 100ezres.
Az egyik versenyzésre is alkalmas bringa a másikkal is lehet versenyre menni. Tudom csináltam... és a különbség ég és föld. Az olcsobb elromlott a verseny végéig sem bìrta. Aztán javithatatlan hibája lett. A másik 100x annyit kapott és még mindig megy.
Nem igaz,hogy 100ezres bringával is lehet.
Én. kb ebben az árkategóriában vettem bringát, ami durván egy havi fizetésembe került.
Akármilyen szarul is keresnék, 100000-ért nem vennék új bringát, mert tudom, hogy annyiért csak szar van. Inkább használtat vennék, vagy spórolnék.
Elkezdtem videózni. Kb. félmilliót költöttem rá és még kellene venni pár dolgot. Kérdezhetnéd, hogy miért akarok 100e Ft-nál drágább mikrofont venni. Mert egészen más minőségű, mint a 10e Ft-os és olcsót már használtam.
Félmillió lesz az úgy pc-m, mert ma már videót vágni sem lehet egy drága VGA kártya nélkül.
És ennél bőven drágább bringám van, mert sokat tekerek és érzem a különbséget. (Vannak régebbi bringáim is, naponta használom azokat is, tehát szinte naponta érzem a különbséget.)
Ha zenélni kezdesz, akkor pár év alatt eljutsz oda, hogy félmilliós hangszered lesz, mert érezni fogod a különbséget.
Nem dohányzok, nem iszok alkoholt és cseppet sem érdekel a divat. Ezzel havonta legalább 50e Ft-ot spórolok. Tehát egy éve alatt az életmódom által spórolok 500e feletti összeget.
Egymillió feletti állásajánlatokkal szoktak mostanában megkeresni.
Egyetértek! Nekem ehhez hasonló terepfutócipőm van, kb. 150 EUR volt. De egy álom.... Ezért nem gondolom, hogy pazarlás lenne ennyit költeni rá.
1,5 milliós kerékpárom van, ehhez kb. ugyanennyiért szerszám, védőfelszerelés, ruhák. 450et keresek. Nem cseszem el drogra, cigire, piára a pénzt, így meg tudtam venni. :)
Senki nem támogatott. Van hitel nélkül lakásom is.
30N
Nem elsősorban keresettől függ szerintem.
Aki vesz egy 20 éves 600.000-es Suzukit, az mind milliárdos?! Ugye, hogy nem. Kinek mi a fontos, van aki más hobbira ennél többet elkölt. Vagy csak szép lassan elissza, elcigizi.
Akinek ez az elsődleges hobbija, komolyan gondolja, évek múlva sem unja meg, az fog ennyiért biciklit venni. Nyilván megint más a helyzet, ha valaki muszájból, csak a sarki kisboltig biciklizik. Ő meg el nem tudja képzelni miért nem az ócsakpiacon vesz valaki valami használt rozzant kétkerekűt töredék áron, "hiszen az is ugyanúgy elgurul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!