Lehet venni 3-400 ezer forintért minőségi országúti kerékpárt? 197 centi vagyok és 115 kiló, e miatt kell vmi extra erős váz, vagy hasonló kellék?
ja, gravel, talán
én is nehéz vagyok nekem ezért a virsli gumikkal soha nem volt szerencsém, így én nem vennék
Gyujtsel meg hozza egy keveset ... mar erlelodik a gondolat, hogy fajo szivvel eladjam a bringam :) Jo vetel lesz es pont neked valo :)
De komolyra forditva a szot - persze, hogy talalsz megfelelo bringat ... vaz nem is lesz problema, de a kerekekre figyelj oda.
Szerintem is gravel.
Azoknál gyakoribb a 135 kilós terhelhetőség (bringás+bringa).
Mielőtt vettem a bicajom, az egyik szempont nálam is ez a súlydolog volt.
Gravelt kapsz 400 ezer alatt is (főleg, ha valamilyen akciót is ki tudsz fogni), vannak sportosabb, agresszívebb geometriájú gépek is, a gumit is le tudod cserélni vékonyabbra.
8: itt egy leírás az egyik bringás webshop oldaláról:
"A gravel kerékpárok talán az országúti kerékpárokhoz, cyclecrossokhoz hasonlítanak a legjobban, de én mégis inkább egy kos kormányos cross trekking kerékpárnak mondanám. Ezeket a modelleket inkább túrázáshoz tervezték, még a cyclecrossokat meg versenyekhez. A gravel kerékpározás már nem is annyira új keletű dolog, régen is voltak már ilyen kerékpárok, csak nem az volt a nevük, hogy gravel bike. Ezen a kerékpáron ülve nem kell félni, amikor elfogy alólunk az aszfalt, mert akár keményebb terepen is megállja a helyét a gravel kerékpár. Általában S hajlított támvillájuk van, hogy jobban elnyeljék a rezgéseket, ütéseket, rázkódásokat. A kényelmesebb testtartás miatt hosszabb a fejcső is, mint pl egy országútin. A legtöbb gravel kerékpárnál akár 2-es gumit is használhatunk, ami terepen azért jól jön. A gravel kerékpár túrához is ajánlott, mert általában az összes konzol megtalálható rajta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!