Mennyit keresnek azok, akik 6-800 ezer forintért vesznek kerékpárt maguknak? Vagy egy millióért?
Én 1 millióért vettem PC-t, és 200 000 volt a fizum:)
Gyűjtögettem, de meglett.
"És nem sajnáltál annyit egy hobbira?"
Minden hobbi ugyanannyiba kerül!
Ha bringás vagy, akkor milliókat fogsz elverni kerékpárokra.
Ha horgászol, akkor milliókat fogsz elverni engedélyre, felszerelésre, sörre.
Ha fotózol, akkor milliókat fogsz elverni fényképezőgépre, objektívekre.
Ha drónozol, akkor milliókat fogsz elverni drónokra.
Ha gamer vagy, akkor milliókat fogsz elverni számítógépre
Ha kutyás vagy, akkor milliókat fogsz elverni kutyákra és az ellátásukra.
Ha motorozol, akkor sok-sok milliót fogsz elverni motorokra.
Érted már? Bármilyen hobbit csinálsz az soksok pénzbe fog kerülni. Lehet hogy nem egyszerre fogod kifizetni azt a rengeteg pénzt, de összességében minden hobbira durvasokat el _kell_ költeni.
Egyébiránt egy 600 ezres kerékpár nem is annyira drága.... amikor egy autót nem lehet megvenni 8 millió alatt.
Egyetértek a #17-tel.
A százezres használt outik, amikről mostanság naponta van kiírva kérdés itt, arra jók, hogy a kérdező ide-oda elgurul vele a faluban.
A vázgeometria is sokat javult 20-30 év óta, a váz se vasból van, a váltókar sem a vázon van már, hanem a markolaton, sokkal megbízhatóbb az összes szerelék az újabb bicajokon.
És még lehetne sorolni.
Egészen más élmény egy rendes bringán tekerni.
200 ezer a fizum, úgyhogy 65 ezerért vettem bringát (igaz, ennyiből mindjárt kettőt.:) ), mert erre futotta.:( (Nem sportra, csak gurulgatni.)
Igaz, 30 évvel ezelőtt 12 ezerért vettem bicajt, de akkor kb. annyi volt a havi fizetésem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!