Fitnes kerékpározástól (napi intenzív 5km) létezhet, hogy izomláz jellegű érzésem van a vállamban meg a felső testen?
Figyelt kérdés
Viszonylag alacsonyan van a kormány.2022. szept. 10. 19:17
11/15 A kérdező kommentje:
Lehet butaságot csináltam mert leengedtem a kormányt mert azt mondták, hogy jobb lesz a súlyeloszlás. Csak ezek szerint kitoltam magammal. Lehet az, hogy a felső testemet tartom azért érzek izomlázat. Az ülés megint más téma, mert nem nagyon kényelmes mert feszített fenékkel ülök rajta. Lehet az egész beállítás rossz?
2022. szept. 11. 23:10
13/15 anonim válasza:
Igen, jobb úgy a súlyelosztás és hosszabb távon kényelmesebb lesz. De még nem vagy hozzászokva. El kell telnie jó pár km-nek mire hozzáedződsz ehhez a tartáshoz.
Bármilyen sportba kezdesz bele, az első hónap arról szól, hogy a testednek meg kell szoknia azt mozgást vagy tartást.
Legalább 2 naponta ülj fel a bringára! A tempó ne érdekeljen, de a távot szép lassan növeld!
14/15 anonim válasza:
Jó lenne, ha megnéznél egy youtube videót az alap bringa beállításokról (ülés, kormány). Azzal már el lehet indulni.
https://www.youtube.com/results?search_query=bicikli+be%C3%A..
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2022. szept. 12. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!