Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fitnes kerékpározástól (napi...

Fitnes kerékpározástól (napi intenzív 5km) létezhet, hogy izomláz jellegű érzésem van a vállamban meg a felső testen?

Figyelt kérdés
Viszonylag alacsonyan van a kormány.
2022. szept. 10. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Próbáltad feljebb állítani a kormányt?
2022. szept. 10. 19:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nincs nagy intervallum.
2022. szept. 10. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Létezhet, de nem hiszem, hogy megerőltetéstől. Még sosem volt izomlázam kerékpáron, pláne nem 5 km-en. Vagy a bringa beállításai rosszak, vagy a vázméret nem megfelelő.
2022. szept. 10. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
5 km-tol nem lesz semmilyen érzésed, az még bemelegítésnek is kevés.
2022. szept. 10. 20:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Biztosan kevés annak aki sokat teker de egy irodai munkásnak aki egész nap a gép előtt ül és semmi mást nem csinál annak az is valami mozgás. Annyira el voltam tunyúlva, hogy amikor elkezdtem tekerni akkor 2-300m után már el voltam fáradva.
2022. szept. 10. 21:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Még mindig a biciklivel lehet gond, ha 200 méter után elfáradsz.
2022. szept. 10. 21:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Mi lehet a gond? Nagyon kezdő vagyok. Egy 3 sebességes agyváltós keróm van, valami noname mert egy srác rakta össze darabokból.
2022. szept. 10. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha teljesen gyenge a felsőtested, akkor természetes, hogy a legkisebb megerőltetéstől is izomlázad lesz, begörcsölsz.

A fejedet nem szoktad úgy tartani, ahogy bringán kell.

5 km intenzív mozgásnak semmi értelme, mert ez tényleg kevés még a bemelegítéshez is.

Ha 300 méter után kipurcantál, akkor éppen az intenzitással volt gond.

Találd meg azt a sebességet, amivel le tudsz tekerni síkon 2x15 - 2x20 km-t. Majd, ha ez megvan, akkor kezdj növelni az intenzitáson!

2022. szept. 10. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Az irodai munka okozhat ilyen tüneteket. Pláne, ha monitor előtt dolgozol és az rosszul van beállítva. (Pl túl magasra és folyamatosan kicsit felfelé kell nézned. Attól befeszülnek a nyak és vállizmaid)

2022. szept. 11. 12:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Alacsony kormánnyal szopni fogsz, ennyi a történet, kár tovább keresni a Szent grált. Cserélj stucnit vagy vegyél egy állíthatót. Egyébként 5 km, az kb. a kocsmáig meg vissza.
2022. szept. 11. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!