Mennyire kínos ("ciki", csak ezt a szót nem szeretem használni) kissé rozzant bringával járni?
Vásárlásokhoz és rövid utakra használom, kosárral.
Kissé zörög-nyikorog-nyekereg, de kényelmes, könnyű és gyors.
Van egy trekkingem is kirándulásokhoz (az sem "csúcskategória"), de szívesebben használom a rozzantat.
Egy ismerős megkérdezte, miért ezzel a sz@rral járok?
Nos, a fentebb írt tulajdonságai miatt, meg ezt talán nem nagyon akarnák ellopni.
Engem nem zavar, hogy 30-40 éves és "rozzant", és szerelőn kívül nem szoktam lesújtó pillantásokkal találkozni (vagy csak nem veszem észre..:) )
Hát ez nem épp a masszív fajta.:(
Egyelőre még csak a sárvédők repedeznek, de nem lepne meg, ha más is eltörne rajta.
Egyébként 14 kg teljesen felszerelten, ami nem mondom, hogy túl könnyű aluminiumhoz mivoltához képest, de még mindig inkább ezt cipelem a lépcsőn, mint a 18 kg-os Hi-ten acélvázas trekkinget.
Egyébként érdekes, mert a régi bicajom (ami 30 évet "szolgált" alattam), acélvázas volt és 15 kg, szóval nagy különbség nincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!