Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit tolnak ezek a versenyzők,...

Mit tolnak ezek a versenyzők, akik mindig szinte az élen végeznek és esélyesek?

Figyelt kérdés
Nem létezik, hogy ekkora különbség legyen egyesek között, ki van számolva nekik minden, edzés, kaja, pihenés, de mégis fényévekkel erősebbek mint a többiek.
2022. máj. 10. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Konkrétan tudom, mert két évig versenyszerűen tekertem, mikor eltiltottak a súlyemeléstől,és véletlen botlás miatt,tiltott bomlástermékek voltak bennem.

Szóval EPO és egyéb véroxigén dúsítók több százféle vegyület közül lehet választani.Kortizol blokkolók,amivel a több órás tekerés általi extrém kortizolszint ingadozást normálsra állítják be.

Hörgőtágítók,amivel a nagyobb tüdőjáratok által több levegőt tudsz beszívni, de ehhez majdnem mindig kell a véroxigéndúsítók közül valami ami hasznosítja is az extrém oxigénmennyiséget.

peptidek és faktorok, ami inzulégénanabol hormonokat növel a testben ezáltal regenerál és új izomrostokat épít az edzett részeken,pl combizmok,vádli.

Lehetne még folytatni a sort, de szerintem akik itt olvasgatnak ezeknek is még a jó részéről semmit sem hallottak.Szóval jobban nem is akarom kifejteni.Én pl most génterápiás cumókat szedek, amik a testet terhelés hatására fokozott regenerációra és izom és belsőszervrendszeri alkalmazkodásra készteti.

Béla 48F

147kg

197cm

kar55-56cm

erőemelő,kidobó

Ritkán szólok hozzá, de ez most kikívánkozott.

Köszi csövi!

2022. máj. 10. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Ma is láttam, hogy valami sötétvörös cuccot ivott valamelyik a végén, olyan volt mint a vörösbor. Az mi lehetett?
2022. máj. 10. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Genetika meg befektetett melo. Mindenki ugyanazt tolja.. Testepitesben is igyvan. Ronnie is tesztot meg novit tolt mint egy noname verseny utolso helyezettje
2022. máj. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!