Mit tolnak ezek a versenyzők, akik mindig szinte az élen végeznek és esélyesek?
Konkrétan tudom, mert két évig versenyszerűen tekertem, mikor eltiltottak a súlyemeléstől,és véletlen botlás miatt,tiltott bomlástermékek voltak bennem.
Szóval EPO és egyéb véroxigén dúsítók több százféle vegyület közül lehet választani.Kortizol blokkolók,amivel a több órás tekerés általi extrém kortizolszint ingadozást normálsra állítják be.
Hörgőtágítók,amivel a nagyobb tüdőjáratok által több levegőt tudsz beszívni, de ehhez majdnem mindig kell a véroxigéndúsítók közül valami ami hasznosítja is az extrém oxigénmennyiséget.
peptidek és faktorok, ami inzulégénanabol hormonokat növel a testben ezáltal regenerál és új izomrostokat épít az edzett részeken,pl combizmok,vádli.
Lehetne még folytatni a sort, de szerintem akik itt olvasgatnak ezeknek is még a jó részéről semmit sem hallottak.Szóval jobban nem is akarom kifejteni.Én pl most génterápiás cumókat szedek, amik a testet terhelés hatására fokozott regenerációra és izom és belsőszervrendszeri alkalmazkodásra készteti.
Béla 48F
147kg
197cm
kar55-56cm
erőemelő,kidobó
Ritkán szólok hozzá, de ez most kikívánkozott.
Köszi csövi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!