Nagyon komoly összeget akarok költeni hogy kerékpár versenyző legyek,anyagi feltételek megvannak, hogy kezdjek utána hozzá?
Nem magyarban élek, hanem egy másik eu-s országban.Itt egy vállalkozásom van,ennyit az anyagiakról.
Hobbi szinten tekerek, sok bicajos haverom van, értsétek úgy hogy már profik, edzek velük néha, olyan laza 100 km-s sprinteket.Néha bírom is velük tartani a tempót, így merült fel, hogy elsőnek hobbiként, majd profiként akarom ezt csinálni én is.
Kaja,tápszer adagom rendben, meg minden más egyéb kiegészítő ami kell ehhez a sporthoz.
Az érdekelne ha magyarban van aki ebből él, vagy hobbi szinten jár versenyekre, hogy kezdte,
Milyen bicikli?
Milyen edzés?
Remélem sok építő válasz jön!
Ilyenem van.
De csak hobbira.
Ezzel járok tekerni a profikkal ha elhívnak edzésre.
Ha tudnék versenyekre járni, vagy eljutnék egy rendes felkészülés után, vennék valami komolyabb vasat.
mindened megvan hozzá:jo genetike6állóképesség/profi szellem-hozzáállás?!
nemadom felszituáció?!
üdv
100 km-es sprint??
Akkor te már világbajnok vagy. 😂😂😂😂
Ők mondták menjek egyesületbe.
De elsőnek felakarok szedni minden infót, amit csak tudok.
Fenn vagyok külföldi bicajos fórumokon is, edzéstervek, tápszerek, melyikből mi mennyi kell.
#6: pont ezt a kérdést akartam feltenni.😁
Elég fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!