El tudnék még érni egy jó szintet downhillben ennyi idősen, esetleg lehetne versenyző belőlem?
18 éves vagyok (fiú). 15 éves koromban kezdtem el aktívan biciklizni, bár ez inkább ilyen xc és trail jellegű biciklizés amit csinálok jelenleg. Viszont nagyon vonz a downhill, igazából magát a biciklizést is emiatt kezdtem el, mert ez a fő célom, csak pénzem nem volt még olyan biciklire.
Szerintem 1-2 éven belül tudnék venni egy downhill biciklit, és el tudnék kezdeni vele tanulni meg edzeni.
Ha mondjuk heti többször gyakorolnék kiépített dh pályán, meg heti többször kondiznék is, szerintetek el tudnék érni egy jó szintet mondjuk a huszas éveim végére?
Nem pro versenyző akarok lenni, a legnagyobb célom igazából az, hogy bevegyenek egy csapatba, legyen UCI lincenszem, és tudjak versenyezni itthon és külföldön is. Szerintetek sikerülne ennyi idősen?
Csak akkor tudod látni a reális szcenáriót, ha elindulsz néhány amatőr versenyen.
Kívülről, látatlanban SENKI nem fogja tudni megmondani neked, hogy mik az esélyeid...
Amit a 3-ban leírsz, ezt kb. minden tízéves gyerek tudja, aki ilyesmit csinál....
Nekem kb. havi 100e a versenyzés, maraton vonalon. (Bár inkább 200, mert asszonyal, gyerekkel utazok.)
A 12 éves fiam már gyorsabb nálam a lefeléken, mert ő még nem fél. Én már eltörten pár csontomat, nem akarok kockáztatni.
Ha az Alföld közepén laksz, akkor felejtsd el a DH-t.
Dobj ide egy Strava linket! Ha komolyan bringázol, akkor használsz Stravát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!