Tour de Franceon ha egy versenyző 9. helyen áll ez cserélődhet?
Valaki segíthetne
Nemrég pl valaki 5 perce indítottak és ott van az első 10-ben valahpgy ezt nem ertem...
Az idő számít.
Tehát ha a mezőny együtt érkezik be, akkor azonos időt kapnak. Ha az előző napon a 9. volt, akkor 9. is marad, mert az időkülönbség nem változik. Mindegy, hogy hanyadik helyen ért be.
Ma idofutam volt, ma az ora ellen versenyeztek.
A tobbi szakaszon egymas ellen.
Ezeken a szakaszokon egymashoz szerzett vagy vesztett idoket viszik tovabb.
Ha egy bolyban ernek be mindenki azonos idot kap, kulonido csak akkor van ha szakadas van a sorban.
KOszonom ezek szerint felreertelmeztem.
Azt hittem az osszesitett eredmeny szamit, de akkor igy ertem
A nem együtt érkezés esetén nincs (Igazi) leszakadás.
Szökevény boly(ok) vannak. Akik álltalában percekkel(vagy másodpercekkel) a főmezőny előtt járnak. De ők nincsenek sokan.
Egyreszt szakaszfuggo. Pl a 2. vagy a 3.szakasz olyan volt hogy ott nem engedtek hogy szakadjon a boly. Vagyis ha volt szakadas akkor a ketto kozotti idokulonbseg kialakult. Pl az elso 60 megjott egyszerre, egymas mellett es mogott, nincs lathato szakadas. Mindenki azonos idot kapott, de 61. a 60.hoz kepest 3kerekparnyival lemaradva jott be. Igy o kulonidot kapott, annyit amennyi az elso beerkezese ota eltelt.Aki vele egyszerre jott meg szinten ezt kapta.. Magyarul lehetseges az hogy a 60. 0mp az 5meterrel hátrébb bejovo meg kap 30mpet.
Aztan van olyan szakasz ahol bizonyos szakadasig meg azonosido jar, nyilvan nem 50meter, hanem nehany.
Termeszetesen van rajtuk chip, a chip alapjan kapjak a hatranyt ha szakadas van. Csak az egy bolyban beerkezoknek irjak jova a bolyban elsokent athaladt idejet.
Raadasul van olyan szabaly hogy az utolso 3kmen belul esik valaki es lemarad akkor o is megkapja az elso idejet.
Az elozo hsz utolso elotti bekezdeset ne vegyetek figyelembe. Az hulyeseg.
Olyan szakaszok vannak,ahol van, hogy jar azonos ido az elsovel, ha az utolsó kmeken belul tortent a bukas. De nemelyik szakaszokon nincs ilyen. Ha buksz 300meterrel a vege elott es csak 2perccel később érsz be akkor kapod a kulonidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!