18 évesen lehet még belőlem UCI licenszes XC versenyző?
Figyelt kérdés
Már 2018 óta a biciklizés a hobbim, de csak tavaly kezdtem el többet biciklizni. Általában minden második nap 30-40 km-t tekerek, ha van időm akkor becsúsznak 50 km feletti távok is.
Most egy olcsóbb decathlonos montim van pár éve, de idén nyár körül szeretnék egy belépő szintű merev XC biciklit venni 350-450 ezer között. Aztán idén még nem szeretnék egyből versenyezni, hanem inkább már végig edzem az évet mert még bőven van hova fejlődnöm.
Na de ez után hogyan tovább?
2022. márc. 15. 13:05
1/6 anonim válasza:
Amatőr versenyekre kell menni, hogy lásd, hogy állsz a többiekhez képest.
2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen versenyek hol szoktak lenni?
2022. márc. 15. 13:38
5/6 anonim válasza:
A legjobb edzés a verseny. Nehéz őgy edzeni egész éven keresztük, hogy egyszer sem méretteted meg magad.
Menj el minél több versenyre és akkor látni fogod, hogy miben kell fejlődnöd!
Attól félsz, hogy cikizni fognak az ismerősök, ha a mezőny második felében végzel?
6/6 A kérdező kommentje:
Ja nem, csak még szeretnék kicsit fejlődni testileg. Van rajtam még egy 10 kiló felesleg, ami kicsit nehezít a tekerésben, és ahogy láttam a legtöbb XC versenyző eléggé szálkás. Amúgy tavaly már ledobtam kb. 25 kilót miután elkezdtem tényleg aktívan bicózni, és most sokkal később fáradok el mint tavaly ilyenkor, gondolom ha a maradék lemegy, annak is hasonló hatása lesz, ami versenyen előnyös lenne.
2022. márc. 16. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!