Kerékpárosok szoktak egymásnak köszönni mikor nem sűrű úton túráznak/edzenek? Pl. Fertő tó megkerülése
"aki meg így kategorizálja őket mint Wadmalac annak is egészségére"
Én MOST spec lexarom.
Olvasd újra.
Azt írtam ,hogy a kilencvenes években a nem kocsmába, nem horgászni, hanem sportból, hobbiból, amatőr sportként tekerőknek volt ez az általános véleménye.
Amikor kb. negyedennyi beringás volt az utakon sportcéllal.
Gondolom a válaszomat lepontozók közt is a fele nem értette, nem olvasta el rendesen, másik fele meg a kilencvenes években még nem is élt, de hogy nem tekert, az tuti.
:D
Nem ő és nem én kategórizálom a bringásokat, hanem külön kategóriának számítanak.
Én sem köszöngetek mindenkinek Budapesten belül, hiszen tele van a város bringásokkal. Többnyire olyanokkal, akiknek csak egy közlekedési eszköz és nem is mennek 5 km-nél távolabb.
Én csak olyannak köszönök, akiről látni, hogy érti a dolgot, aki szintén sportként vagy életvitelként bringázik.
"Atya isten, akkor kategorizálTad."
Ők kategorizálják magukat.
Aki csak bevásárlásra használja a biciklit, az nem érzi magát egy bringás közösség tagjának.
Aki profi versenysportként nyomja, az arra fókuszál és nem foglalkozik az "amatőrökkel", neki a turista, hobbibringás, kerekező horgász csak útakadály, nem "sorstárs". Tisztelet a kivételnek.
És azért ezeket szemre elég jól meg lehet különböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!