Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárosok szoktak egymásnak...

Kerékpárosok szoktak egymásnak köszönni mikor nem sűrű úton túráznak/edzenek? Pl. Fertő tó megkerülése

Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 19:33
1 2 3
 21/24 Wadmalac ***** válasza:
64%

"aki meg így kategorizálja őket mint Wadmalac annak is egészségére"

Én MOST spec lexarom.

Olvasd újra.

Azt írtam ,hogy a kilencvenes években a nem kocsmába, nem horgászni, hanem sportból, hobbiból, amatőr sportként tekerőknek volt ez az általános véleménye.

Amikor kb. negyedennyi beringás volt az utakon sportcéllal.

Gondolom a válaszomat lepontozók közt is a fele nem értette, nem olvasta el rendesen, másik fele meg a kilencvenes években még nem is élt, de hogy nem tekert, az tuti.

:D

2021. szept. 22. 12:29
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Atya isten, akkor kategorizálTad.
2021. szept. 22. 16:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő és nem én kategórizálom a bringásokat, hanem külön kategóriának számítanak.

Én sem köszöngetek mindenkinek Budapesten belül, hiszen tele van a város bringásokkal. Többnyire olyanokkal, akiknek csak egy közlekedési eszköz és nem is mennek 5 km-nél távolabb.

Én csak olyannak köszönök, akiről látni, hogy érti a dolgot, aki szintén sportként vagy életvitelként bringázik.

2021. szept. 22. 17:10
 24/24 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Atya isten, akkor kategorizálTad."

Ők kategorizálják magukat.

Aki csak bevásárlásra használja a biciklit, az nem érzi magát egy bringás közösség tagjának.

Aki profi versenysportként nyomja, az arra fókuszál és nem foglalkozik az "amatőrökkel", neki a turista, hobbibringás, kerekező horgász csak útakadály, nem "sorstárs". Tisztelet a kivételnek.

És azért ezeket szemre elég jól meg lehet különböztetni.

2021. szept. 23. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!