Lapos terepen is megéri váltós biciklit venni?
Figyelt kérdés
Pl az Alföldön, városi közlekedéshez
Vagy oda elég a váltó nélküli?
2021. szept. 10. 16:46
1/8 tothp válasza:
Egy 3 sebességes agyváltós oda is elfér. De el lehet evickélni egy simával is.
2/8 anonim válasza:
Szembe szélben nagyon barátságos útitárs egy három sebességes agyváltó.
3/8 anonim válasza:
Nekem 3x9-es váltók van Szolnok mellett.Teljesen ki is használok minden fokozatot.
4/8 anonim válasza:
Megéri. 1 sebességessel nem lehet hatékonyan közlekedni. Ha olyan a fokozat, hogy tudj is vele haladni, akkor pl lámpánál nehéz az indulás, ha meg ott könnyű, akkor nem haladsz vele sétatempónál gyorsabban. Plusz amit írtak előttem, hogy szélben is jó...stb.
5/8 anonim válasza:
Nincs sehol teljesen sík felület , a bringát téged is kimél a minimum 2 x 7 vagy 3 x 8 racsni .
6/8 anonim válasza:
Igen, pl szembe szélben is segít
7/8 anonim válasza:
Meg hát!
Apám egysebességével halál lassan lehet haladni! Elérem a maxot, és nem tudok már olyan gyorsan pörgetni, hogy tovább gyorsuljon, mindez vízszintesen. Ha meg bejön egy minimális lejtő is, akkor pláne tépem a hajam, dőlök előre, amennyire lehet, húzom be a karjaimat, hogy legalább minél kevésbé fogjam a levegőt....
Na ha meg tele vagyok pakkal, és egy icipicit tartósan emelkedik, akkor tök fárasztó, hogy nem lehet könnyíteni! :)
8/8 anonim válasza:
MÉg annyit, hogy ha keveset mész és csak rövid távokat, pl boltba, vagy a falu túl végére a nagyihoz, akkor nyilván nem kell többsebi! De ha többször, többet és még sietni is szeretsz, akkor fontold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!