Milyen biciklit használsz, milyen terepen, évi hány km-re?
Merida crossway
Vegyes terepen (aszfalt + természetben, erdőben is)
Évi 6-7ezer km
Nos,van két gyönyörűen felújított RM Balaton (csepel) a férfi 1952, a női 1953as, ezekkel élmenybringázunk asszonykabbam Balatonon nyáron.
Van egy 1990es évekből való bianchi caurus-om, ez a boltba és melóbajárós bringám télen
Van egy 29er meridám, ezzel turazom terepen, főleg Velencei hegység, bakony, balatonfelvidék, es ezek vonzáskörzetei.
Van egy magellan polarx, ezt anyáméknál használom székesfehérváron, ez csak megmaradt kamaszkoromból.
Ezeken kívül van még egy rahedli felújításra váró csepel és egyéb régi roncs itthon, de javarészét el szoktam adni, van egy fatbike om, amit csak megvettem funolni,de azóta főleg csak áll a pinyóban.
Ezeken kívül most építek egy recumbens 3kerekűt., amit szinten Balaton körüli élménybringázásra akarok majd használni.
Tudom... fanatikus vagyok, mondták már :D
Ha nincs sérülésem, akkor 9-12e km/év.
Fele aszfalt, fele terep. Ebből következik, hogy átlagban 100.000 méter szintet megyek egy évben.
90%-ban valamilyen montival.
Specialized Crosstrail
Kb 8-10 ezer km évente.
Elsősorban Pesten, de járunk túrázni is néha. Kizárólag aszfalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!