Te milyen lakatot ajánlanál? Milyet használsz?
Most vettem egy cruisert és azzal szeretnék járni dolgozni, lakatot még nem vettem mert nem tudom, hogy milyet vegyek. Te mit ajánlasz?
10-12 ezer körül vegyek egy erősebbet mondjuk egy U lakatot vagy egy lánc lakat kombinációsat? Esetleg vegyek mondjuk egy 7ezres U lakatot meg egy 25mm vastag sodronylakatot 3-4 ezerért! Mi a véleményed?
Tudom, hogy ha akarják úgyis elviszik. de azért ha két lakatot látnak rajta csak "ijesztőbb". :)
Ha nagyon akarsz vigyázni rá, akkor 13-16körül egy Kryptonite Keeper még belefér.
A többit nem is ajánlanám igazán, mert a drótokat, u-lakatot bármivel elcsípik, ha 9mmes láncokat is el tudnak erővágóval.
Szerintem a magyar piacon most a Keeper a legjobb ár/tudás arányú. Csak ezt a lakatos verziót vedd meg, a többi nem ilyen jó: [link]
És a 150cmes verziót ajánlom, ami szerintem a drágábbik, 16 körül van, de azzal át tudod fűzni az első és hátsó kereket is (ha gyorszáras, akkor nagyon előnyös) és vastagabb oszlopokhoz is oda tudod láncolni legalább a vázat.
Kryptoniteék általában a bicikli árának 10%át ajánlják a láncra költeni. Szerintem meg ha 100E feletti bicikliről van szó, már megéri.
Ha valamiféle biztonságra vágysz, akkor 3 jöhet számításba:
- lánc
- U-lakat
- Abus Bordo
Bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!