Milyen márkájú sebességmérőt használsz?
Figyelt kérdés
Nekem jelenleg egy 'neve sincs" olcsó tescoban vásárolt 9 funkciós sebességmérőm van már két éve (még az eredeti elemel) és teljesen meg vagyok vele elégedve.2015. szept. 2. 18:15
1/13 anonim válasza:
Nekem egy Sigma 16.12 van több mint egy éve. Teljesen jó, előtte nekem is valami noname volt, de abszolút pontatlan, és minden rádiójel bezavarta, össze-vissza mért.
2/13 A kérdező kommentje:
Az enyém vezetékes és pontosan mér.
2015. szept. 2. 19:45
3/13 anonim válasza:
Nekem nincs mivel nincs rá szükségem :D
Mondjuk tekerek napi 30km-et de egyszer haverral mértük mit tudunk így a sebességet nagyjából be tudom lőni a pulzusom pedig nem érdekel :D
5/13 anonim válasza:
Kls counter vezeték nélküli.fél éve van meg.eddig jo.
6/13 anonim válasza:
Atech. Korábban több háromszor-négyszer ennyiért vett VDO-m volt meg Cateye-om, egy se bírta túl sokáig, ez meg már évek óta mér tökéletesen, elégedett vagyok vele.
7/13 anonim válasza:
2-3ezer forintos noname vezetékest, két és fél éve vettem azóta nem cseréltem elemet
9/13 anonim válasza:
Mar nem hasznalok, mert rajottem, hogy nem vagyok es nem is vagyok versenyzo ezert nem kell ennyire konkretan neznem a teljesitmenyemet es nem is kell annyira kontroll alatt tartanom az edzeseimet sem. Mindig ugy tekerek ahogy jol esik es ezert tok folosleges a sebesseget szugeralni.
Persze ha versenyzo vagy (akar amator szinten is), vagy szigoru rend mellett trenirozod magad, akkor fontos lehet ... normal kerekparosnak csak egy felesleges kiadas ( a ra szant penzol okosabb dolgot is vehetsz a bringadra, vagy hasznosabbat).
10/13 anonim válasza:
#9 azért forgalomban nem árt tudni, hogy mennyivel mész, ha mást nem is. Annyira nem nagy kiadás, ahogy többen is írtuk egy olcsó vezetékessel is remekül el lehet lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!