Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen márkájú sebességmérőt...

Milyen márkájú sebességmérőt használsz?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg egy 'neve sincs" olcsó tescoban vásárolt 9 funkciós sebességmérőm van már két éve (még az eredeti elemel) és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2015. szept. 2. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy Sigma 16.12 van több mint egy éve. Teljesen jó, előtte nekem is valami noname volt, de abszolút pontatlan, és minden rádiójel bezavarta, össze-vissza mért.
2015. szept. 2. 18:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Az enyém vezetékes és pontosan mér.
2015. szept. 2. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincs mivel nincs rá szükségem :D

Mondjuk tekerek napi 30km-et de egyszer haverral mértük mit tudunk így a sebességet nagyjából be tudom lőni a pulzusom pedig nem érdekel :D

2015. szept. 2. 20:11
 4/13 Krisz85 ***** válasza:
garmin edge 500
2015. szept. 3. 07:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Kls counter vezeték nélküli.fél éve van meg.eddig jo.
2015. szept. 3. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Atech. Korábban több háromszor-négyszer ennyiért vett VDO-m volt meg Cateye-om, egy se bírta túl sokáig, ez meg már évek óta mér tökéletesen, elégedett vagyok vele.
2015. szept. 3. 15:51
 7/13 anonim ***** válasza:
2-3ezer forintos noname vezetékest, két és fél éve vettem azóta nem cseréltem elemet
2015. szept. 3. 22:03
 8/13 Wadmalac ***** válasza:
2015. szept. 4. 08:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Mar nem hasznalok, mert rajottem, hogy nem vagyok es nem is vagyok versenyzo ezert nem kell ennyire konkretan neznem a teljesitmenyemet es nem is kell annyira kontroll alatt tartanom az edzeseimet sem. Mindig ugy tekerek ahogy jol esik es ezert tok folosleges a sebesseget szugeralni.

Persze ha versenyzo vagy (akar amator szinten is), vagy szigoru rend mellett trenirozod magad, akkor fontos lehet ... normal kerekparosnak csak egy felesleges kiadas ( a ra szant penzol okosabb dolgot is vehetsz a bringadra, vagy hasznosabbat).

2015. szept. 7. 10:31
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 azért forgalomban nem árt tudni, hogy mennyivel mész, ha mást nem is. Annyira nem nagy kiadás, ahogy többen is írtuk egy olcsó vezetékessel is remekül el lehet lenni.
2015. szept. 7. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!