Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen márkájú sebességmérőt...

Milyen márkájú sebességmérőt használsz?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg egy 'neve sincs" olcsó tescoban vásárolt 9 funkciós sebességmérőm van már két éve (még az eredeti elemel) és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2015. szept. 2. 18:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én azért használok sebességmérőt , hogy tudjam az adott napon mennyi kilométert tettem meg.

Dombos vidéken lakom - nem mindig ugyanazt az utat járva szeretem tudni mennyi kilométer haladtam.

Átlagban napi (csak azokat a napokat számolva amikor kerékpároztam - heti 3-4 alkalom) 30 és 40 kilométer között szoktam teljesíteni de volt már 140 kilométer is egy nap alatt.

2015. szept. 7. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Amiota van terkepeszet, azota meroberendezes nelkul is tiszta kepet lehet kapni, hogy a kijelolt utvonal valojaban mennyi kilometer. Persze ez csak egy gondolat, en nem kritizalom a sebessegmerot, csak foloslegesnek tartom.
2015. szept. 7. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Pedig egy jó kis visszafordítós hajtűkanyaros leejtmenetben jól tud jönni.

Én bonttager node 1.1-et használok

2015. szept. 9. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!