Kerékpárosok szoktak egymásnak köszönni mikor nem sűrű úton túráznak/edzenek? Pl. Fertő tó megkerülése
Sőt! Erdőben még a gyalogosoknak is köszönök és megköszönöm, ha felreállnak.
Egy köszönés nagyon messze van a haverkodástól.
Gyalogosok miert nem koszongetnek egymasnak? Vagy az autosok? :)))
Motorosokat megertem, ok egy mas vilag! De a kerekparosokban mi a nagy kunszt, hogy koszontgetni kellene? Nyikorgo-rozsdas montis aki tilinkozik az uton, nem tartozik egy kasztba a fullkarbonos sebessegorulttel!? :)
Kerekparosnak lenni egyaltalan nem jelent osszetartozast.
"Gyalogosok miert nem koszongetnek egymasnak?"
Mert akkor mást sem csinálnának egész úton, annyian vannak.
"Vagy az autosok? :)))"
VW bogarasok is köszöngetnek egymásnak. Csak példaként.
Bizonyára ha annyi bringás lenne állandóan az utakon, mint gyalogos vagy autós, kihalna a köszöngetés.
De addig egy kis összetartó közösség jele.
#16!
Mert a motorosok azt hiszik, hogy kunszt. És attól, hogy te nem köszönsz, a többség még így tesz.
A kilencvenes években, mikor még versenyeztem, két kategória volt csak, aki nem köszönt. Egyik a tipikus nem bringás, aki csak célszerszámként ül néha lóra. A másik meg a csilivili drága géppel, teljes felszerelésben elhúzó "pro"-nak látszó nemköszönő.
Az egyiket falubájkosnak hívtuk, a másikat beképzelt majomnak.
:D
#17 én nem úgy vettem észre, hogy a többség köszön, pedig ráadásul vidéken tekerek, hol kisebb a forgalom. Kezd "kicsit vihar a biliben" érzetem lenni :)
Aki akar köszönjön, aki nem akar az ne, aki meg így kategorizálja őket mint Wadmalac annak is egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!