Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpáros computer...

Milyen kerékpáros computer lenne a megfelelő választás?

Figyelt kérdés
Kb 30.000Ft-ot szánnék rá, nem szükséges, hogy gps legyen rajta, de legalább 6-8 óra üzem időt tudjon, ill. strava szinkronizálás működjön.
2021. szept. 9. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs gps, akkor mit szinkronizáljon a stravával?

30-ból az IGPSport órák tudják a legtöbbet, de ennyiért kapsz már Bryton-t is.

2021. szept. 9. 19:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, térképre gondoltam gps alatt.
2021. szept. 9. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Valamelyik ocsóbb Brytont nézd meg!

Bár lehet, hogy már igazi fapados (lcd) órájuk már nekik sincs.

2021. szept. 9. 21:03
 4/8 nemaRendőrség ***** válasza:

Gps-re ott van a telefon, annál pontosabb nem lesz. Fogyasztani sem fogyaszt semmit a strava.

Vegyél inkább valami jóféle telefontartót

2021. szept. 10. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:

#4!

Csak ha telefontartózik, akkor hasznája a kijelzőt is és az viszont brutálisan eszi az aksit.

Én már csak akkor mérek telefonnal, ha elfelejtettem tölteni az órát és menet közben lemerül.

A kifejezetten vicces, hogy sokan nem merik feltenni az előre nyúló óra-tartót a kormánya, de a telefonjukat igen.

Sokáig straváztam én is telefonnal, de a pulzus és magasság mérés miatt az céleszközt preferálom. (És a telefon így tényleg nem merül.)

2021. szept. 10. 13:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Sokat használtam telefont, de sajnos csak úgy működik vele a strava ha ki van kapcsolva az energia takarékos mód. Amúgy elveszik a jel és nem mér. Kellemetlen észrevenni 50km után.
2021. szept. 10. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem Strava hiba, hanem a Huawei telefonokban rossz az energiakezelés, a Straváig már el sem jut a GPS jel.

A legtöbb telefonnál 2-3 kattintás és működik tökéletesen.

2021. szept. 10. 13:25
 8/8 nemaRendőrség ***** válasza:

Ja igen.

Panaszkodtak páran nekem is hogy rossz a vétel, én ezt sosem tapasztaltam iPhoneon

2021. szept. 10. 14:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!