Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért akkor leszek fáradt?

Miért akkor leszek fáradt?

Figyelt kérdés
Miért leszek fáradt, és nagyon izzadt akkor amikor 1percnél több időre állok meg a biciklivel?
2021. júl. 13. 20:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Zselékhez hozzászólva, én volt hogy versenyen megettem hármat, mellette izotóniás italt ittam. Nagyon meleg is volt, ki is fáradtam, de utána egy óráig egy wc-n ültem, 5 percenként változott a hidegrázás és a hőhullám a testemben, nagyon rosszul voltam. Egyébként lehet csak a túlzott magnéziumbevitel okozta ezt, mert úgy emlékszem volt benne.
2021. júl. 20. 23:29
 32/35 anonim ***** válasza:

31!

Inkább kiszáradtál. Sokan nem tudnak eleget inni, mert nem szoktak kimenni bringázni 30 fog felett. Versenyen meg persze nyomják.

Nekem az üti meg a gyomromat, ha nem eszek tekerés közben és utána otthon eszek egy átlagos ebédet.

2021. júl. 21. 00:22
 33/35 A kérdező kommentje:
32. bringázás közbe is le lehet égni? Én az miatt nem merek ki menni csak reggel vagy este.
2021. júl. 21. 08:16
 34/35 MGéza ***** válasza:
Le bizony! Nekem a tarkómnál és a karomon jelentkezett. Azóta erős napsütésben csakis naptej használata mellett tekerek.
2021. júl. 21. 09:15
 35/35 anonim ***** válasza:
Montn nem igazán, mert erdőben sok árnyék és a kanyar. De outin, amikor akár 100 km-t is lehet menni gyakorlatilag egyenesen, végig napon, majd 100 km-t vissza, akkor nagyon le lehet égni.
2021. júl. 21. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!