Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig leszek ennyire fáradt?

Meddig leszek ennyire fáradt?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok és egész nap fáradt. Szinte semmit nem tudok csinálni, egész nap aludnék.
2021. ápr. 9. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Kb 18 évig. Hajrá!
2021. ápr. 9. 16:09
 2/8 A kérdező kommentje:

A terhességi fáradtságra gondoltam

Nem a babával járó “fáradtságra”,teljesen más a kettő :) de ezt biztos te is tudod,mert édesanya vagy

tapasztalatokat várok, kinek mikor múlt el

Köszi:)

2021. ápr. 9. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó a 22. Hétig kitartott, aztán a 28. Körül meg visszajött és még mindig tart 🤭
2021. ápr. 9. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én is tudnék aludni napi 16-18 órát simán. Szóval várom a második trimeszteri fittséget :D
2021. ápr. 9. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 15 hétig voltam így, utána megfordult az egész, nem tudtam aludni.
2021. ápr. 9. 17:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek

Kellemes babavárást😊

2021. ápr. 9. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen tájt nagyjából el szokott múlni. Viszont a végén visszatér, plusz amúgyis nehezebb lesz a pocak, szóval a második trimeszter a legjobb ebből a szempontból.
2021. ápr. 9. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem az első trimeszteri fáradságot, nem lehet űberelni.. Dehogynem a harmadik trimeszteri keményebb :D lépek 10-et és ki fulladok és bármelyik pillanatban képes lennék aludni, csak épp nem kényelmes már sehogy.
2021. ápr. 10. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!