Igaz-e,hogy elektromos biciklik használhatósága a mindennapokban egy sikertörténet,szemben az elektromos autók igencsak beszűkült használati lehetőségeivel?
"Ez kb olyan hogy mintha egy úszni nem tudó jetskivel menne a balatonátúszásra aztán örülne magának hogy mennyivel gyorsabb mint a többi."
Marhára nem olyan.
A Balaton átúszás alkalmi, szabályokhoz kötött esemény, a kerékpározás bárhol, ami nem verseny, meg szabadgyakorlat.
Megvan a szabályozása, hogy az elektromos rásegítéses lovak hol, hogyan használhatók, azon belül azt csinálnak, amit akarnak.
És sokkal több embert hoz a kerékpársportba azok közül, akik eddig nem is sportoltak, mint ahány "lusta" ezzel kényelmesebbre veszi az eddigi megszakadását.
Aki biciklire ül,azt már soha nem lehet lustasággal vádoli,azért ezt szögezzük le.
Én miután megvettem az E-bikét,a hagyományos bringámat is szoktam használni.
Ez butaság.
Azért de, e-bikeal simán gurulok úgy hogy egy pedálfordulatot nem teszek. És tadamm sportoltam!
Vagy mégsem...?
Akár 150km-et is.
Plána ha ügyesen tákolok...
"Azért de, e-bikeal simán gurulok úgy hogy egy pedálfordulatot nem teszek"
Hát, ami ilyet tud, az hivatalosan már segédmotoros kerékpár.
A téma itt a rásegítős.
Ja, oké, ha a Stevilóról lefelé egyet sem tekersz, az még éri. De szerintem ott gázt sem húznál.
:D
3# as válasz telitalálat. Általában pedig igaz: almát almával körtét.....
Amúgy nagyon hasznos, jó dolog az E-Bike. Remek mozgáslehetőség, edzéslehetőség annak aki tök egészséges annak meg főleg aki (pl covid után) valamilyen betegségből szeretne felépülni fokozatos terheléssel. Én úgy fogok most E-Bike ot venni, hogy megtartom a régi bringám is. Akinek kérdéses az temakör, ajánlom béreljen tölthető bringát, én is így tettem. Meglesz a válasz 😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!