Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Igaz-e,hogy elektromos bicikli...

Igaz-e,hogy elektromos biciklik használhatósága a mindennapokban egy sikertörténet,szemben az elektromos autók igencsak beszűkült használati lehetőségeivel?

Figyelt kérdés
Egy e-bike hatótávja ma már megközelíti a 150 km-t is.

#e-bike,és e-autók
2021. júl. 4. 13:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Ugyanez biciklivel egy töltéssel 155 km,ami 20 Ft-os költséget jelent,és még egészséges is maradsz,nem segg és hátfájással szállsz ki ezekből a dobozokból.
2021. júl. 16. 19:42
 52/63 anonim ***** válasza:
6óra tekerés után már fáj a segged...
2021. júl. 16. 19:47
 53/63 Wadmalac ***** válasza:
74%

"Ez kb olyan hogy mintha egy úszni nem tudó jetskivel menne a balatonátúszásra aztán örülne magának hogy mennyivel gyorsabb mint a többi."

Marhára nem olyan.

A Balaton átúszás alkalmi, szabályokhoz kötött esemény, a kerékpározás bárhol, ami nem verseny, meg szabadgyakorlat.

Megvan a szabályozása, hogy az elektromos rásegítéses lovak hol, hogyan használhatók, azon belül azt csinálnak, amit akarnak.

És sokkal több embert hoz a kerékpársportba azok közül, akik eddig nem is sportoltak, mint ahány "lusta" ezzel kényelmesebbre veszi az eddigi megszakadását.

2021. júl. 19. 09:58
 54/63 A kérdező kommentje:

Aki biciklire ül,azt már soha nem lehet lustasággal vádoli,azért ezt szögezzük le.

Én miután megvettem az E-bikét,a hagyományos bringámat is szoktam használni.

Ez butaság.

2021. júl. 30. 16:42
 55/63 anonim ***** válasza:
48%

Azért de, e-bikeal simán gurulok úgy hogy egy pedálfordulatot nem teszek. És tadamm sportoltam!

Vagy mégsem...?

Akár 150km-et is.

Plána ha ügyesen tákolok...

2021. júl. 31. 09:48
 56/63 Alex Fly ***** válasza:
100%
@55: vagy mégsem.
2021. júl. 31. 13:20
 57/63 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Azért de, e-bikeal simán gurulok úgy hogy egy pedálfordulatot nem teszek"

Hát, ami ilyet tud, az hivatalosan már segédmotoros kerékpár.

A téma itt a rásegítős.

2021. aug. 2. 08:02
 58/63 Alex Fly ***** válasza:
@Wadmalac: attól is függ, mekkora az a lejtő...
2021. aug. 2. 08:08
 59/63 Wadmalac ***** válasza:

Ja, oké, ha a Stevilóról lefelé egyet sem tekersz, az még éri. De szerintem ott gázt sem húznál.

:D

2021. aug. 2. 09:29
 60/63 anonim ***** válasza:
100%

3# as válasz telitalálat. Általában pedig igaz: almát almával körtét.....

Amúgy nagyon hasznos, jó dolog az E-Bike. Remek mozgáslehetőség, edzéslehetőség annak aki tök egészséges annak meg főleg aki (pl covid után) valamilyen betegségből szeretne felépülni fokozatos terheléssel. Én úgy fogok most E-Bike ot venni, hogy megtartom a régi bringám is. Akinek kérdéses az temakör, ajánlom béreljen tölthető bringát, én is így tettem. Meglesz a válasz 😉.

2021. dec. 5. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!