Igaz-e,hogy elektromos biciklik használhatósága a mindennapokban egy sikertörténet,szemben az elektromos autók igencsak beszűkült használati lehetőségeivel?
Hogy pedig folytassam a sort, az elektromos fogkefék pedig mindennek a csúcsát jelentik! Ugye érzed az iróniát...
Nem összehasonlítható egy kerékpár egy autóval, pl. a bringával gondban lennék, ha csak a két karton ásványvizemet szeretném hazaszállítani vele.
A hatótávra értettem.Egyébként már hoztam vele haza 10 üveg ásványvizet.
Nyitott kaput döngettél.
Basszus, jól megragadtad a lényeget, 3 karton ásványvizet kellett volna írnom, vagy pluszba még egy 24 tekercses wc-papírt...
Értem én, hogy hatótáv, de őszintén: a futárokon és egy-két elvakulton kívül kinek szükséges 150km hatótáv? Az átlag városi bringásoknak napi 30-40km bőven elegendő, másrészt sok bringásnak nincs is szüksége elektromos rásegítésre.
Lassan oda jutunk,ha így mennek a dolgok,hogy ugyanannyi lesz egy e-bike
hatótávja,mint egy első-második generációs elektromos autóé./15o-180 km/
Mindenesetre érdekes kezd ez lenni.Még mindíg jobb egy e-biken haladni,mint egy kifogyott e-autóban ücsörögni,amit eddig majd mindennap látok,ha dolgozom.
Egyébként nekem is van hagyományos kerékpárom,és eszemben sincs megszabadulni tőle amiatt,hogy vettem egy e-biket is.
Az elektromos autó semmit nem vesz el! Nyilván más a felhasználása mint egy bezinesé.
Ennyi erővel mondhatnánk azt is: az elektromos kerékpár elveszi az embertől a mozgás örömének egy részet
Ahogy az átlegember nem vesz 40millios autot ugy az átlagember nem vesz 1,5millioért bringát (sokan még 100ezret is sokkalják mert csak "bicigli,ozt tekeni kő").
550km-es hatótáv álltalában elég az embereknek egynapra.
Ha mégis az a vágyam hogy spanyolországba autózzak akkor azt viszont nem az egyhangú autopályán teszem,És bizony ahogy régen a kút hálozatot felderítem a töltési lehetőségeket.
Az 50-60éves korosztály pedig biztosan nem vesz e-bike ot,azt sem tudják miaz.
Bár valóba turázásra elégjók. Ha mégis tudja kkor sem fog vele 100+km-es turákat tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!