Igaz-e,hogy elektromos biciklik használhatósága a mindennapokban egy sikertörténet,szemben az elektromos autók igencsak beszűkült használati lehetőségeivel?
Társasházban lakok. Itt senkinek nincs e-bikeja.
A családom körieben sincs. Nekem sincs.
2db pedellec van ismerősi körben, de azok <200e körül voltak.
Tudom én csoró vagyok,de akkor is vahogy nem reális , hogy mindenki 1millio körüli bringát hajt egy olyan országban ahol az a jellemzö kérdés,hogy: "50-60ezer körül milyen bringat vagyek?"
Jelenleg Európában már évek óta jóval több pedelecet adnak el, mint analóg kerékpárt. Szóval igen, sikertörténet.
Azonban meg kell jegyezni, hogy a hatótávok összehasonlítása nem túl sportszerű, ugyanis az autók itt is jelentős hátrányban vannak a kerékpárral szemben: ha lemerül az akku, akkor a kerékpárral haza lehet tekerni - egy autó esetébem ez elég bajosan menne...
42.Igen!Ezért jobba pedelec,mert nem áll meg az élet-ha a biciii...ikli megáll.
Egy kocsi pedig megáll,sajnos a mai technika ennyit tud valóban.
Az itt a nagyon nagy előny,hogy az e-bicikli,egy kettős funkcióval bíró eszköz egyfelől lehet erőből emberi erővel tisztán is hajtani/rásegítés=O/,és lehet elektromosan is úgy hajtani a rásegítés szabályozásával hogy jelentős energiát takarít meg az ember./rásegítés 1-5 között/.
Alapvetően a biciklista dönti el hogyan akar éppen haladni,mennyi ereje van,milyen messze akar jutni....stb.
A választás szabadsága van meg egy ilyen eszköznél,ami azért nagyon előnyös.
Természetesen nem ezzel kell menni nagybevásárolni,de azt hiszem ennek a megbeszélésén remélem már túljutottunk.Itt az eszköz széles körben történő
használhatóságáról lenne most szó, elsősorban az érvek,és a tapasztalatok ütköztetésével.
e-Soul túra 2021: 1550 km villanyautóval Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!