Kerékpáros szemuveg?
Milyen ajanlanatok?
Aszfalton kerozok, munkaba is, allokepesseg javitas miatt is.
Milyet ajanlanarok, mi valt be?
Torzítás:
Menj be egy optikushoz vagy a háziorvosodhoz azzal a kéréssel, hogy el akarod olvasni a látásvizsgáló táblát. Ha lencse nélkül más eredmény jön ki akkor torzít. UV bevizsgálást meg bármelyik optikus elvégzi percek alatt.
Ne oljetek egymast :)
Koszonon szepen mindenkinek!
Nem tudom milyet vestek meg, de az biztos hoyg szemelyesen fogom kivalasztani.
"A (nap)szemüvegekről (viszonylag) köztudott, hogy egyetlen nagy gyártó gyártja az (nap)szemüvegek kb. 80%-át..."
De itt sportszemüvegekről van szó. A cikknek semmi köze a sportszemüvegekhez.
"Csakhogy teljesen más minőségi előírások betartása mellett, más, drágább anyagokból."Pontosa ezt írtam én is, és erről szól a cikk is, hogy mind ugyanott gyártat. De továbbra is hivatkoznék az első hozzászóló példájára, ami nekem eléggé kétségessé teszi azt a fantasztikus biztonsági előírást. A torzítást sem kétlem, hogy az olcsóbbaknál van, de Kínában is már vannak jó minőségűek és gagyik. Ami nekem van, az nem tapasztaltam, hogy torzítana, hogy megfájdulna benne a szemem, fejem (Rockbros). Ha üveg lencse lenne, akkor simán el tudom képzelni, hogy nem jól van csiszolva, stb. Ott sok a hibalehetőség. Egy polikarbonát lencsénél nincs akkora hibalehetőség, nem lehe. Az UV szúrés is (mint már más is írta és ez tény) a lencse anyagában történik, nincs rajta bevonat, az anyag maga szintén ütésálló, nincs külön bevonat, megerősítés, stb. Az, hogy a fehér keret esetleg sárgul max. esztétikai gond, az anyag attól még ugyanúgy polikarbonát.
Egyébként gyors keresésel néhány pozitív tapasztalat:
Aki akar persze vegyen márkásat ha abban jobban bízik, nem akarok én senkit lebeszélni róla, én csak leírom a tényeket.
#14!
Két teljesen már iparról beszélünk. A cikkben használt kifejezések is egyértelműen nem a sportszemüvegekről szólnak.
Értem, hogy "megírta az újság", de ettől még nem igaz.
Nem csak az üveg lencse lehet rossz. Van Okay (vagy valami hasonló) szemüvegem is. Soha több.
#18!
Nem szerintem, hanem tényszerűen van.
A 24.hu-s cikk szerzője általában politikai témában ír.
Ez a cikk 99.99%, hogy fordítás, nem nézett utána semminek sem.
Bocs, de nem fogom ingyen elvégezni az ő munkáját.
De az is teljesen egyértelmű, hogy egy másik iparról szól az írás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!