Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáros szemuveg?

Kerékpáros szemuveg?

Figyelt kérdés

Milyen ajanlanatok?

Aszfalton kerozok, munkaba is, allokepesseg javitas miatt is.

Milyet ajanlanarok, mi valt be?

2021. jún. 4. 20:58
1 2 3 4
 11/32 MGéza ***** válasza:

Torzítás:

Menj be egy optikushoz vagy a háziorvosodhoz azzal a kéréssel, hogy el akarod olvasni a látásvizsgáló táblát. Ha lencse nélkül más eredmény jön ki akkor torzít. UV bevizsgálást meg bármelyik optikus elvégzi percek alatt.

2021. jún. 5. 18:22
 12/32 A kérdező kommentje:

Ne oljetek egymast :)

Koszonon szepen mindenkinek!

Nem tudom milyet vestek meg, de az biztos hoyg szemelyesen fogom kivalasztani.

2021. jún. 5. 19:06
 13/32 anonim ***** válasza:

"A (nap)szemüvegekről (viszonylag) köztudott, hogy egyetlen nagy gyártó gyártja az (nap)szemüvegek kb. 80%-át..."

De itt sportszemüvegekről van szó. A cikknek semmi köze a sportszemüvegekhez.

2021. jún. 5. 20:21
 14/32 anonim ***** válasza:
13. Nem az a lényeg, hogy sport vagy nem sport, hanem az, hogy az Oakley, stb. mind ugyanott gyártat, mindegyik ugyanott készül, mindegy, hogy sport, vagy nem sport. Nincs külön gyára az oakley-nak sportszemüvegek gyártására és a nem-sportot meg külön gyártatja. Sok értelme nem lenne...
2021. jún. 5. 23:46
 15/32 MGéza ***** válasza:
Ugyanott gyártat, ez eddig oké. Csakhogy teljesen más minőségi előírások betartása mellett, más, drágább anyagokból. Persze az ár felét így is a márkanév adja, de nem csak annyit amit írtál.
2021. jún. 5. 23:56
 16/32 anonim ***** válasza:

"Csakhogy teljesen más minőségi előírások betartása mellett, más, drágább anyagokból."Pontosa ezt írtam én is, és erről szól a cikk is, hogy mind ugyanott gyártat. De továbbra is hivatkoznék az első hozzászóló példájára, ami nekem eléggé kétségessé teszi azt a fantasztikus biztonsági előírást. A torzítást sem kétlem, hogy az olcsóbbaknál van, de Kínában is már vannak jó minőségűek és gagyik. Ami nekem van, az nem tapasztaltam, hogy torzítana, hogy megfájdulna benne a szemem, fejem (Rockbros). Ha üveg lencse lenne, akkor simán el tudom képzelni, hogy nem jól van csiszolva, stb. Ott sok a hibalehetőség. Egy polikarbonát lencsénél nincs akkora hibalehetőség, nem lehe. Az UV szúrés is (mint már más is írta és ez tény) a lencse anyagában történik, nincs rajta bevonat, az anyag maga szintén ütésálló, nincs külön bevonat, megerősítés, stb. Az, hogy a fehér keret esetleg sárgul max. esztétikai gond, az anyag attól még ugyanúgy polikarbonát.

Egyébként gyors keresésel néhány pozitív tapasztalat:

[link]

[link]

Aki akar persze vegyen márkásat ha abban jobban bízik, nem akarok én senkit lebeszélni róla, én csak leírom a tényeket.

2021. jún. 6. 00:10
 17/32 anonim ***** válasza:

#14!

Két teljesen már iparról beszélünk. A cikkben használt kifejezések is egyértelműen nem a sportszemüvegekről szólnak.

Értem, hogy "megírta az újság", de ettől még nem igaz.

Nem csak az üveg lencse lehet rossz. Van Okay (vagy valami hasonló) szemüvegem is. Soha több.

2021. jún. 6. 00:28
 18/32 anonim ***** válasza:
17. Szóval szerinted van az oakleynak sportszemüvegek gyártására gyára, de a nem sportszemüvegeket meg mégsem ott gyártják, hanem mással gyártatja. Végülis minden lehet. Igaz üzletileg semmi értelme.
2021. jún. 6. 00:40
 19/32 anonim ***** válasza:
49%

#18!

Nem szerintem, hanem tényszerűen van.

A 24.hu-s cikk szerzője általában politikai témában ír.

Ez a cikk 99.99%, hogy fordítás, nem nézett utána semminek sem.

Bocs, de nem fogom ingyen elvégezni az ő munkáját.

De az is teljesen egyértelmű, hogy egy másik iparról szól az írás.

https://www.youtube.com/watch?v=FiIaaMM8rms

2021. jún. 6. 13:44
 20/32 anonim ***** válasza:

Ilyet hasznalok ... szuper jo!

[link]

2021. jún. 6. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!