Hogyan legyek újra motivált?
Fiatalabb koromban sokat bringáztam,versenyeztem is.
Aztán egy betegség miatt 2x 3x is meggondoltam,hogy bringázzak e vagy sem? Álltalában a "sem" nyert.
Mostmár nagyjából tünetmentes vagyok,azaz nem okoz napi problémat a dolog. Viszont a motiváció eltünt,hogy tudnám visszanyerni?
Az tud motiválni, hogy élvezed amit csinálsz, fejlődni akarsz benne és esetleg valamit elérni. Ha a kerékpározás ezt nem adja meg, akkor lehet érdemes más hobbikat keresni, amik lekötnek és tudsz bennük fejlődni.
Próbálj ki 1-2 új dolgot, biztos érdekeltek egyéb dolgok is. Ha nem is jön be, legalább új környezet, új ingerek lesznek, amik felébreszthetnek. Pl. mivel a bringázás azért többnyire szóló műfaj, lehet valami csapatjáték jobban felpörgethet.
Van, amikor nekem sincs kedvem elindulni. De tudom, hogy általában 40 perc után már nagyon élvezem.
Valamit bringázni akkor jó, ha nem csak szenvedsz. Tehát meg kell szenvedni a nem szenvedésért. Nem fog jobban menni, ha csak ülsz a szobában.
Keress egy fizikumban hozzád illő partnert, aki kirúgja alólad a fotelt az első időkben.
Ha nem használ, akkor meg valóban valami más elfoglaltságot kellene keresned.
Nem írtad milyen betegséged volt - nem is érdekel - de ha olyan ahol ellenjavalt a kerékpározás, akkor inkább ne erőltesd. Akkor sem, ha tünetmentes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!