2 hete újonnan vásárolt kerékpáromon elszakadt a lánc. Milyet érdemes feltetetni helyette, ami nem adja meg magát ilyen hamar?
Egy webshopból, Neuzer kerékpár 150 ezer ft volt.
Még várok a visszahívásra a webshoptól, de ha bonyolult az ügyintézés, akkor inkább elviszem egy másik szervízbe.
(A webshop üzlete az ország másik végében van, így oda nem sziovesen vinném el)
4.: 7 sebességes váltó van hátul.
5.: mi a garancia arra, hogy legközelebb nem szakad el újra? Egyáltalán mitől szakadhatott el, lehet, hogy rossz minőségű.
Valószínüleg attól szakadt el, hogy az összerakáskor a kinai melós rosszul préselte össze a szemet. Ha megnézed, a szakadás nem úgy keletkezett, hogy eltört egy szem, hanem, hogy a szemeket összekötő csap kifordult a lemezkék furatából.
Ennek úgy látatlanban 95% esélyt adok.
Én többszázezer km alatt 1x szakítottam el láncot. Nem tudom, hogy akkor mi volt az oka.
De én 10%-ot adok az összeszerelési hibára és 90%-ot a felhasználói hibára.
7.: Így van, nem tört el szem, az összekötő nincs is meg.
8.: nem sokat használtam úgy, de emelkedőn mindkét váltót a legkisebb fogaskerékre állítittam. Ez a keresztbeváltás okozhatta a szakadást?
Ha az én hibám volt, akkor érdemes az egész láncot cserélni, mert a többi is sérült lehet emiatt?
Ha mindkettő a legkisebben volt, akkor keresztbe volt váltva.
Önmagában a keresztbe váltás nem gond, de valószínűleg alig forgott és nagy nyomaték alatt próbáltál váltani.
Bemész egy szervizbe, összerakják a láncot és ha valahol ugrik, akad, akkor látni fogják. Valószínűleg csak 1-2 szem sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!