Eternal_Spirit kérdése:
Imént tekertem le 40 km-tert 1 óra 30 perc alatt állandó szembe széllben egy MTBike al (Terep gumival) közuton (Városon kivűl). Ez mennyire számit jó eredménynek? nem vagyok rutinos turázó (18 éves vagyok)
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 14:23
1/7 anonim válasza:
Csakis az számít, hogy önmagadhoz képest hogy teljesítettél és hogyan érzed magad.
Ha először csináltál ilyet, akkor legyen ez a bázis és ehhez hasonlítsd a következő eredményeidet.
2/7 anonim válasza:
Elégjó.
Szélcsendben meglehet a 30as átlagod is.
Ha komolyabban gondolod akkor tölts le valami gps alkalmazást és dicsekedj vele,van mire.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 3. 15:54
5/7 anonim válasza:
Használj Stravát és már látni is fogod, hogy mások mit mennek ott!
Menj el egy versenyre és ott kiderül az igazság!
6/7 MGéza válasza:
Pár napja országszerte olyan 10-20km/h sebességű szél a jellemző, azt annyira nem nevezném szembe szélnek. A szél, az nekem valahol 30km/h felett kezdődik. Bütykös gumival ennek ellenére nem nevezném rossz teljesítménynek ezt az időt, főleg ha 26-os járgánnyal követted el a tettet.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen 26 a bicikli
2021. jún. 6. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!