Mit lehet tenni állandó gumikiszúrás ellen?
Sajnos a bringámat kénytelen vagyok a koli tárolójában hagyni, mert szobába nem lehet felvinni, máshol meg még ennyire sem biztonságos.
Viszont valaki 1-2 hetente kiszúrja a kerekeimet és nem tudok ellene mit tenni. Szóltam az illetékeseknek, stb, de ők meg semmire nem hajlandóak, illetve azt mondták ne tároljam ott, ne járjak bringával.
Volt olyan, hogy csak egy 100as szeggel volt kitámasztva a kerék, de volt olyan amikor egyszerűen 2-3 cm es vágást csinált a gumikon, és egyszerűen nem tudom elkapni. Várnék ötleteket, mit tegyek?
próbálj meg üzenetet hagyni, a saját szájízed szerint.
egyrészt, lehet hogy meg tudod hatni azt a balféket, aki ekkora tapló, vagy ha az önérzetébe tiporsz, megalázóan írsz, lehet kihívhatod magadellen a szerencsétlenjét.
ezesetben úgy bánsz el vele ahogy akarsz, de ne felejtsd el úgy megkínozni - megfélemlíteni, hogy ne merjen beperelni.
sok sikert!
kamera kikérés szerintem engedélyköteles (és még ha van is kamera, lehet engedély nélkül nem adnák sajna oda)
a webcam kreatív, csak nehezen kivitelezhető.
nem értem ha kolis vagy minek jársz bicóval? a kolisok messze laknak általában
ha meg felviszed a kerekeket akkor leszedik az ülést...azzal se jársz nagyon jól:(
talán meg kell valahogy keresni a szemetet
csak neked szokták kivágni?
"nem értem ha kolis vagy minek jársz bicóval?"
a kolihoz nem jár szolgálati autó és nyilván nem csak suliba jár vele. Mellesleg nem mindegyik koli van az egyetem épületének közelében, sőt, nem minden egyetemi épület van területileg egy helyen. :)
Töltsd fel a gumidat Szén-Monoxiddal
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!