Állandó csukló ízületi gyulladással milyen karizom erősítő gyakorlatokat tudtok ajánlani? A csuklómat nem tudom sokáig erőteljesen használni.
ilyen nincsen.ha izületi gyulladásod van akkor a napi vitamin-ásványi anyag stb stb adag 50 szeresét told be egy 2 hétig és ne is nagyon edz.főleg bicepsz és tricepsz gyakorlatokat ne,ja meg fekvenyomás is felejtős.nekem is volt tavasszal 2 hét alatt kikúráltam magam belőle.
vagy a másik alternatíva a koksz,mert az keni az izületeket és nincs gyulladás meg ilyenek.
Először kérj orvostól egy teljes kivizsgálást.
Akár vírus,vagy más dolog is okozhat állandó ízületi gyulladást.
Voltam már orvosnál, neki is ugyanez már előfordult. Akármikor elmúlhat, mert egyszer már ez is megtörtént, de kiújult. Van, amikor egy jó ideig nem fáj, semmi bajom nincs vele, aztán meg egy-két hétig bekötve mászkálok, mert annyira fáj.
Műteni nincs értelme, csak rosszabb lesz és akkor is kiújulna.
Akkor kipróbálhatod a fekvőtámaszt falnak támaszkodva,de úgy,hogy az újaiddal támaszkodsz.
Ez gyenge terhelést ad,de segít megerősíteni az egész kézfejet,csuklót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!