Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Állandó csukló ízületi gyullad...

Állandó csukló ízületi gyulladással milyen karizom erősítő gyakorlatokat tudtok ajánlani? A csuklómat nem tudom sokáig erőteljesen használni.

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 16:56
 1/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármilyen karizom erősítő gyakorlatot végezhetsz, mert ha megfelelően csinálod, a csuklód meg sem mozdul közben. Figyelj arra, hogy ha pl súlyzózol, a kézfejed mindig egy vonalban legyen az alkaroddal.
2011. jún. 10. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. jún. 10. 17:01
 3/9 TOMAtm ***** válasza:

ilyen nincsen.ha izületi gyulladásod van akkor a napi vitamin-ásványi anyag stb stb adag 50 szeresét told be egy 2 hétig és ne is nagyon edz.főleg bicepsz és tricepsz gyakorlatokat ne,ja meg fekvenyomás is felejtős.nekem is volt tavasszal 2 hét alatt kikúráltam magam belőle.

vagy a másik alternatíva a koksz,mert az keni az izületeket és nincs gyulladás meg ilyenek.

2011. jún. 10. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Először kérj orvostól egy teljes kivizsgálást.

Akár vírus,vagy más dolog is okozhat állandó ízületi gyulladást.

2011. jún. 10. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Voltam már orvosnál, neki is ugyanez már előfordult. Akármikor elmúlhat, mert egyszer már ez is megtörtént, de kiújult. Van, amikor egy jó ideig nem fáj, semmi bajom nincs vele, aztán meg egy-két hétig bekötve mászkálok, mert annyira fáj.

Műteni nincs értelme, csak rosszabb lesz és akkor is kiújulna.

2011. jún. 10. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Egykezes súlyzókkal nyomasd, az jobban kíméli, vagy próbáld meg különböző fokban hajlított rudakat, hátha van olyan pozíció, amiben nem fáj.
2011. jún. 10. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. jún. 10. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor kipróbálhatod a fekvőtámaszt falnak támaszkodva,de úgy,hogy az újaiddal támaszkodsz.

Ez gyenge terhelést ad,de segít megerősíteni az egész kézfejet,csuklót.

2011. jún. 10. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz az öklödön
2011. jún. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!