Nem rég rászoktam az állandó bicajozásra. Mit egyek, hogy javuljon a teljesítményem?
Figyelt kérdés
Nem akarok energia italokon, és szénhidrát koncentrátumokon élni. Az egészségemet nem akarom erre rááldozni. Miből vigyek be sokat (kalcium, natrium, vitaminok, magnézium stb.)? Mi kell, hogy hamar regenerálódjak?2015. aug. 30. 20:24
1/7 anonim válasza:
ha hosszú táv a célod, akkor út közben kell pótolnod az energiát, gyors szénhidráttal, gyors fehérjével, izotóniás italokkal... nem ezzel kockáztatod az egészségedet, hanem ha testmozgás nélkül fogyasztod a gyors ch-t.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemrég 140km-es távot tekertem egy nem országúti bicajjal. És már ülnék vissza a nyeregbe, ha nem zsibbadna a lábam már állás közben.
2015. aug. 30. 20:30
3/7 Krisz85 válasza:
Nem akarok energia italokon, és szénhidrát koncentrátumokon élni. Az egészségemet nem akarom erre rááldozni.
ettől miért menne rá az egészséged? butaságokat állítasz
4/7 anonim válasza:
A szénhidrátot pótolni kell, a sport ital meg a kiizadt ásványi anyagkat pótolja. Arra megy rá az egészséged, ha nem veszed magadhoz ezeket.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte válaszokat.
2015. aug. 30. 22:06
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha idén a Balaton-kört nem izotóniás itallal csináltam volna hanem vizet ittam volna, akkor vízmérgezést kaptam volna. Szóval ha ilyen hosszútávon mész, ráadásul melegben, akkor ez elengedhetetlen.
7/7 anonim válasza:
Helló!
Figyelj, elsőre ez a sok energia gél, mek izotóniás ital tényleg furcsán hangzik, én is azt hittem, hogy egészségtelen, pedig nem... Ezekben a dolgokban ásványi anyagok, magvak, meg még számos szénhidrátforrás van, semmi egészségtelen nincs ezekben. Tehát szerintem energiapótásra vigyél energiaszeletet (müzlit) italnak pedig jó csapvíz, de házilag is lehet izotóniás cuccot csinálni. Az energiaitalban meg igazad van, nem egészséges. Amúgy ha teljesítményt szeretnél javítani, akkor biciklizz továbbra is ilyen sokat, és meg lesz! Jó bringázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!